Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna valitsemist saadab sündide arvu järsk langus

-
31.05.2023
Rahvas nõuab meeleavaldusel, et valetajate valitsus pööraks näo perede ja laste poole.
© UU

Kuigi sündivuse languse taga Eestis on palju põhjusi, alates kliimahüsteeriast, mis paneb inimesed kartma, kuni kriisidest tingitud majandusraskusteni, on üheks peapõhjuseks Reformierakonna pere- ja lastevaenulik poliitika, mis väljendub muuhulgas ka paljulapselistelt peredelt raha röövimises.

BNS vahendab: “2022. aastal sündis Eestis kokku 11 571 last, mis on varasema aastaga võrreldes 1575 lapse võrra vähem, selgub avaldatud Raseduse infosüsteemi andmetest. Sündide statistika on avaldatud Tervise Arengu Instituudi tervisestatistika andmebaasis.

Erinevus Statistikaameti poolt avaldatud andmetega tuleneb sellest, et sünniregister kogub kõikide Eestis sündinud laste andmeid olenemata ema elukohariigist, kuid ei kogu Eesti emade välisriigis sündinud laste andmeid.

Kokku sünnitas eelmisel aastal 11 396 naist, keda oli möödunud aastaga võrreldes 1503 vähem. 11 224 juhul sündis üks laps, kaksikuid sündis 169 ning kolmikuid kolmel korral. Mitmiksünnituste osa oli 1,5 protsenti kõikidest sünnitustest. Kõikidest mullu sünnitanud naistest oli 11 363 naise elukohariigiks Eesti, 33 naise elukoht oli välisriigis.”

Eesti läheb Reformierakonna juhtimisel kurba teed: ergutatakse viljatuks homoseksualistiks hakkamist, hirmutatakse kliimakatastroofiga, vastandatakse mehi ja naisi, lõhutakse traditsioonilist eluandvat peret ja võetakse tagatipuks ära ka raha, mida oleks vaja laste kasvatamiseks, massimigratsiooniga aga muutuvad peamisteks sünnitajateks mitte-eesti naised. Vasakliberaalne koalitsioon hävitab Eesti tulevikku.

Uued Uudised