Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lastekaitsepäeval: kui kaitstud nad ikkagi on?

-
01.06.2023
Just seda lapsed vajavad.
© Internet

Tänasel lastekaitsepäeval on paslik rääkida lastest ja nende kaitsmisest, eriti olukorras, kus Reformierakonna, sotside ja Eesti 200 valitsus võtab paljulapselistelt peredelt ära raha ning lastelt isa ja ema.

Lastekaitsega on Kaja Kallase valitsedes väga kehvaks läinud – kõigepealt teeb Reformierakond koos oma puudlitega läbi maksutõusude rahva puupaljaks, mille tagajärjel tuleb üha enam juurde puudustkannatavaid lapsi.

Teiseks võtab valetajate koalitsioon lastelt isa ja ema, tõstes pjedestaalile viljatud seksuaalsed suunitlused.

Lapsed vajad kaitset kõigi “uusliberaalsete väärtuste” eest, et…

… “nokutädid” ei seksualiseeriks neid juba lasteaiast saati, muutes nad vastuvõtlikuks “kommionudele”;

… et LGBT “seksuaaleksperdid” ei paneks neid juba lapsest saati kahtlema oma bioloogilises soos ega tahtma kiiresti ja pöördumatult kellekski teiseks muutuda;

… et ideoloogilised tädid ei pääseks lapsi lollitama juttudega, kuidas neil võib olla kaks isa ja mitte ühtegi ema või et traditsiooniline pere on halb, aga vaat need teised variandid head,

… et erootilised “päevapiltnikud” ei pääseks pildistama laste intiimpiirkondi, jne.

Lapsi tuleb praegusel raskel ajal kaitsta ennekõike Läänest sisseveetud liberaalsete “uusväärtuste” eest, millega neilt tahetakse võtta lapsepõlv, loomulik identiteet, tavapärane perekond ja normaalne tulevik, muutes nad sootuteks, juurteta ja vaimse toeta santideks.

Lastekaitsepäeval kaitseme oma lapsi, tagades neile emasoojuse ja isa õlatugevuse! Sest tänases Eestis muutuvad nad üha kaitsetumaks valetajate koalitsiooni revolutsiooniliste ideede eest.

Uued Uudised