Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Anekdoot või irvitamine: Hanno Pevkur lubab nursipalulastele kümneid kordi suuremaid hüvitisi, kui on maade turuväärtus

-
01.06.2023
Mees, kes vastutab Ukraina petmise eest poole miljoni mürsuga.
© UU

Nursipalu rahvas on pikalt kirjutanud sotsiaalmeedias sellest, kui uhked on olnud varasemad lubadused sealtkandi rahvale ja kui kesiselt on neid täidetud – ja nüüd on vallandunud uus lubadustelaine, mida tõenäoliselt taas ei täideta. Suure suuga lubajaks on kaitseminister Hanno Pevkur.

BNS vahendab: “Nursipalu arendus läheb maksma 80–100 miljonit eurot, millest 40–50 miljonit eurot kulub ministri sõnul maade välja ostmiseks. “Nähes esimesi hindamisakte, ma julgen küll väita, et need pakkumised saavad olema äärmiselt väärikad ja kindlasti kordades, isegi kümnetes kordades suuremad kui turuväärtus,” lisas Hanno Pevkur Nursipalu piirkonna maaomanikele tehtavatest hüvitispakkumistest rääkides.”

Maaomanikele makstakse kümnetes kordades rohkem kui turuväärtus on? Kärpe-ja maksutõusu-Eestis?

Niisiis, Nursipalu maaomanikud, pange see lubadus kõrva taha – kärpevalitsus, kes võtab isegi paljulapselistelt peredelt raha ära ja tõstab maksud taevasse, lubab teid rahaga üle külvata. Kümnekordselt ja enamgi veel.

Kui külv tõesti toimub, siis on Pevkur kõva mees maksumaksja raha välja käima, kuid tõenäoliselt on tegu pettusega, sest Reformierakonna juhitavas Eestis ei anna keegi raha heldelt välja, seda võetakse hoopis taskutest viimse kui sendini ära.

Uued Uudised

Loe ka Nursipalu teema oli üleval juba ammu enne Ukraina sõda ja kohalikud teavad hästi, kuidas riik neid tüssab