Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mis juhtus Alar Karisega Ukrainas? Kas tegemist oli Kremli käega?

-
01.06.2023

Delfi on astunud järjekordse sammu Eesti uuriva ajakirjanduse lipulaevaks saamise suunas. Nimelt ilmus seal täna lugu “President Alar Karis avas Ukrainas lastepäeva, kohal oli teiste seas Hollywoodi täht Orlando Blum”. Ja asi on illustratsioonis.

Delfi teatab: “President Alar Karis avas Ukraina esileedi Olena Zelenska korraldatud rahvusvahelise lastepäeva foorumi, mille juhtlauseks on „Pere igale lapsele“.

Avamisel kõnelesid veel Ukraina ombudsman Dmitro Lubinets, Ukraina presidendi kantselei asejuht Yulia Sokolovska ning UNICEFi heatahte saadik Orlando Bloom.

„Juba 15 kuud määrab Ukraina laste igapäevaelu Venemaa koletu agressioon. Lugematud õhurünnakud on purustanud koole ja lasteaedu ja võtnud sadade laste elu ja sadade tuhandete tuleviku. Kõik sõjad röövivad lastelt tuleviku ja on seega alati laste vastu. Rahvusvaheline laste päev võiks olla kõikjal ilmas rõõmus pidupäev muusika ja mängudega, paraku võtab sõda Ukrainas peomeeleolu,“ märkis härra Karis oma kõnes.

Köidab tähelepanu reportaaži autori Kiur Kaasiku meisterlik foto, mille näitame kuvatõmmisena, kus härra Alar Karis seisab seina äärde panduna iseloomulikus poosis, nagu tahaks kangesti kusagil kiiresti ära käia. Eesti riigipead hoitakse vasakust õlast kõvasti kinni ja ta vaatab mõnevõrra klaasistunud pilguga otse enda ette. Karise üks käsi taltsutab tema enda teist kätt, mis nagu tahaks meile nähtamatule vaenlasele mehiselt keskmist näppu näidata.

Ja, mis kõige halvaendelisem, paistab Karise selja, õigemini alaselja, täpsemalt parema tuhara tagant käsi, mis ilmselgelt ei kuulu ei Alar Karisele, kel on ainult kaks kätt, ega kellelegi juuresviibijatest.

Mitte midagi sellist pole seni eesti ajakirjanduses avaldatud.

On ainult kaks võimalust: see on kas Kremli käsi või siis on “president” p..sepidi reformierakonna „kindlates kätes“.

Vähemalt selles oma valimiseelses lubaduses ei ole Kaja Kallas valetanud.

Ja keda üldse kotib sellises olukorras Orlando Bloom?!

Nali naljaks, aga selgitust tahaks ikka. Kas tegemist on ohuga meie riigi julgeolekule?

Ivan Makarov

P.S. Asi on naljast kaugel, kuigi midagi sarnast nägid paljud kuulsas komöödias „Kaukaasia vang“: