Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti 200 kolistab ämbrites, seekord Izmailovaga

-
02.06.2023
Züleyxa Izmailova Tallinna abilinnapeana.
© Kuvatõmmis

Poliitprojekti Eesti 200 on nimetatud ka poliitprügikastiks, sest sinna on suundunud need, kes mujal pole hakkama saanud. Võimu juures aga on “kahesajatajatel” tegu selliste skandalistide tekitatud jamadega.

BNS kirjutab: “Eesti 200 asendab riigikogu keskkonnakomisjoni esimehe kohal keskkonnaameti uurimise alla sattunud Tarmo Tamme välja Züleyxa Izmailova vastu.

“Kliimaseaduse valguses on tarvis, et keskkonnakomisjoni esimees saaks täielikult pühenduda seadusloomele ja huvigruppide kaasamisele, kus on esindatud nii puidutööstusvaldkond kui ka vabatahtlik keskkonnakaitse,” sõnas Eesti 200 Riigikogu fraktsiooni esimees Marek Reinaas.

Tema hinnangul on Züleyxa Izmailova uue põlvkonna poliitik, kes sobib igati tagama, et saavutataks koalitsioonileppes sõnastatud eesmärgid nagu rohepöörde elluviimine ning ringmajanduse ja rohemajanduse edendamine.”

Izmailova on tõesti “uue põlvkonna poliitik”, täiesti võrdväärne Slava Ukraini aferisti Johanna-Maria Lehtmega. Eksroheline lasi põhja roheliste erakonna, olles enne seda vastu võtnud poliitilise altkäemaksu Keskerakonnalt ehk abilinnapea koha, mis muutis ta Reidi teele jäävate puude kaitsjast uue trassi ehitamise elluviijaks.

Izmailova pole roheline, vaid pigem vikerkaarevärviline kliimaäärmuslane, kellelt võib oodata uusi afääre Eesti 200 pauna.

Uued Uudised