Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Alati kui võimule saab Reformierakond, hääbub majandus ja suureneb maksukoorem

-
03.06.2023
Reformierakond ei suuda isegi oma bussi ust tervena hoida.
© Internet

Sügav minevik on see aeg, mil Reformierakond oli ettevõtjate partei ning nende eesmärgiks oli lasta ettevõtlusel vabal areneda – nüüdseks on poliitoravatest saanud pigem plaanimajanduslikud sotsialistid.

ERR vahendab: “Ministeerium plaanib veokite teekasutustasu tõsta” ja see pole ainus selline teade. Tõepoolest, kui jälgida uudised, siis muud ei näe, kui järjekordne maksutõus igas eluvaldkonnas.

Taasiseseisvunud Eesti esimesel poolel räägiti ikka riigi vähesest sekkumisest ja ettevõtlusvabadusest. Nüüd on “riigist” saanud kurnaja, kes lüpsab igalt poolt raha kokku, võttes seda ära nii paljulapselistelt peredelt kui ka ettevõtjatelt – et hiljem seda laiali jagades olla “hea kommionu”.

Mis on saanud jõukast Eestist, kus iga inimene, perekond ja ettevõtja pidi heas majanduskeskkonnas ise hakkama saama ning riigisüsteeme pidi ülal peetama nende kasumliku ja õitsva tegevuse kaudu? Reformierakonna valitsedes kõik vaesuvad ja maksud pigistatakse välja kõhnadest kukrutest.

Inimestel on haugi mälu, seetõttu tundub olevat lootusetu uuesti meelde tuletada, et majanduses on asjad alati halvaks läinud siis, kui võimul on Reformierakond.

Vaenukõneseadust ette valmistav Reformierakond on totalitarismi-meelne partei – sest ka riigi-poolne enesekehtestamine maksukoormuse tõstmise kaudu on märk totalitaristlikust mõttelaadist.

Uued Uudised