Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Noor eesti mees: meie põlvkond ei saa isegi mitte flirtida

-
03.06.2023
Paljud nooredki tahavad tagasi klassikalist meeste ja naiste maailma.
© Scanpix

Eestis on tulemas geinädal, abielu ja perekonna ümberdefineerimine, vaenukõneseadus ja palju muud “uusväärtuslikku”, kuid õnneks on veel inimesi, ka nooremate seas, kes ei taha elada “revolutsiooniliste muutuste ajastul.”

Sotsiaameedias kirjutab üks 32-aastane mees: “Olen veel noor ja ühtlasi vaba mees ning jälgin seetõttu päris paljusid keskkondi, kus leiab ilusate naiste pilte. Need naised postitavad endast fotosid, millelt on näha, et nad naudivad enda väljanägemist, keha, seksikust. See on ilus, normaalne ja meeldiv.

Kui ma aga jälgin seda, mis toimub Eestis, siis tundub, nagu oleks meie naised naiselikkuse unustanud. Eriti on seda näha poliitikas, kus Signe Riisalo, Liisa Pakosta ja mitmed teised naispoliitikud õhutavad mingit marufeministlikku narratiivi, et naiselik ei tohi olla, mehi peab mistahes põhjusel vihkama, parem kui oled sootu, muudad oma sugu või oled lesbi.

See toimub nii kogu ühiskonnas ja tulemus on silmaga näha: kadunud on daamilikkus, naised ei flirdi ega taha isegi silmsidet ja naeratusi, paljud on välimuse eest hoolitsemise minetanud, ollakse justkui kurjad ja vaenulikud…

Meie põlvkonna noormehed ei saa enam isegi mitte flirtida, sest oht saada külge “seksuaalse ahistaja” silt on suur. Samas on paljud neist muutunud “geilikuks” – võib olla viiking Ragnari soeng, aga jalas on retuusid. Võib-olla pole me ise enam mehed ega saagi naiselikkust leida?

Naisõiguslus ja radikaalfeminism pole üks ja sama. Naisi tuleb igati kaitsta, aga neid ei tohi meestele vastandada, naiselikkust häbenema panna, sundida otsima “seksuaalset ahistamist” igas imetlevas naeratuses, olema pidevalt feministlikel barrikaadidel. See väsitab iga naise ruttu, kui ta peab olema sõdalane.

Mina tahan seda vana koolkonda, kus mehed olid härrasmehed ja naised daamid. Vanemad mehed ja naised elavad veel selles maailmas, minuvanused aga on üle läinud mingisse “soolise võrdsuse” maailma, kus pidevalt sõditakse kellegi vastu ega märgata enam mehelikkust ja naiselikkust. Mind see küll väsitab! Kuidas teiega on?”

Uued Uudised