Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Vahva vasallriik suundub otsustavalt totalitarismi

-
03.06.2023
(:) kivisildnik

Meie veerandsõltumatu globalistlik vasallriik, mille kompetentsi kuulub peale peenraha B-poole disainimise nii mõndagi, suundub otsustavalt totalitarismi suunas. Lisaks naeruväärse pedeseaduse vägivaldsele kaelamäärimisele ja nn vaenukõne eelnõule, mis on sisuliselt tsensuur ja süsteemne inimõiguste rikkumine, on alanud selgrootute isamaalaste partei rahastaja represseerimine.

 

Hr Pruunsild kommenteerib toimuvat nii: “Ei. Seda võin valedetektori all öelda. See [kahtlustus] on kokku klopsitud selleks, et minu mainet kahjustada, ja ilmselt saada kätte arvuti ja otsida seal midagi, et luua uus narratiiv. Olen täiesti veendunud, et tegemist on sõna otseses mõttes kalastamisega.” Raske vastu vaielda.

Samas terrorilaines käib ka SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks ebaseaduslik peetimine Erakondade rahastamise järelevalve komisjon (ERJK) poolt, sihtasutusel ja erakonnal vahet teha on muidugi üle jõu ja mõistuse. Aga midagi peab ju konservatiividega tegema ning loogika ning seaduskuulekus pole kunagi olnud kommunistide tugevam külg.

Kindlasti väänataks rohkem käsi, kui oleks rohkem tegusaid ja ausaid inimesi. Aga enamik konservatiive on vaikiv ja vaene seltskond. Ei julge ja ei saa sekkuda, pole reha ega mehemeelt. Hirm on suur ja hetkel hirmud muidugi kuhjuvad ja ladestuvad – viiruse paanika alt vabanenud ressursid saab investeerida tagakiusamise kartmisse.

Kui massid on harjutatud viimastel aastatel paaniliselt surma kartma, sõda aga on ikka veel kaugel maal ja sumbunud olekus, siis on väga mõistlik suunata hirmunud mass uutele radadele – karda oma riiki ja selle süvakalureid ja jõumehi, muidu unustad kartmise üldse ära ja hea orjageen läheb kaduma.

Vasallriigi jõustruktuuride pingutused on ilmselgelt suunatud opositsiooni mahasurumiseks ja konservatiivide rahastamise kanalite läbilõikamiseks. Hr Pruunsildi avalik hukkamine ja häbistamine, mis ka pealiskaudsel süvenemisel näib enam kui absurdne ja meelevaldne, peab saatma selge sõnumi rikastele – kui toetad heteroseksuaale, siis me kisume su ribadeks. Kas sa juba värised?

Terve mõistuse, põhiseadusliku korra ja funktsionaalse seksuaalsuse toetajaid pole ettevõtjate ja rantjeede hulgas ülearu palju, ütlen otse, neid peaaegu ei olegi olemas, kuid ka see eriti eksootiline vähemus näib olevat uuskommunistidele ohuks. Tundub, et punareitel on närvid täiesti läbi. Mis on selle totalitarismi psühhoosi põhjused? Kas EKRE 25% kanti ulatuv ja aina kasvav reiting?

See on eidelik ja hüsteeriline ülereageerimine olukorras, kus Riigikogu on totaalselt seksuaalrevolutsionääride kontrolli all, meil on piisavalt liitlase sõjaväebaase ja nn õppeplatse tuleb aina juurde, kogu meedia on öökimaajavalt kommunistlik, valimiste masinavärk on puhas Venetsueela vuuduu ning ühiskonna võtmepositsioonid on marksistide poolt massiliselt infiltreeritud – alates kohtutest ja ülikoolidest ning lõpetades vanadekodude ja loomeliitudega.

Misa nad kardavad? Mis nad hädaldavad ja rapsivad? Kõige tõenäolisem on muidugi lollus ja sellele lisaks tagakiusamisluul, mis on vasakradikaalide üks esimesi tunnuseid. Keegi teeb neile vaesekestele kogu aeg paha, nad näevad isegi otsavaatamises diskrimineerimist (tuttav teema loomapsühholoogiast), kõrgkultuuris valgete ülemvõimu, sõnavabaduses vaenutegevust ja elementaarses heaolus maailmalõpu märke, luulude loetelu võib jätkata.

Riisalo, Pakosta ja ka ühe või teise Kallase sõnavõtud ei mõju tervemõistuslikult, sonimist ja loogikavigu on liiga palju, kultuuritraditsioonid ning empaatia on olematud, inimvaenuliku ideoloogia ja juhmuse võigas kombinatsioon iseloomustab nii sotsiaalmeediat, ajakirjandust kui ka kogu ülejäänud avalikku inforuumi.

Kommunistide ja nende mõttekaaslaste ning vaimsete pärijate sada miljonit ohvrit räägib selget keelt julmusest, sarimõrvari meelelaadist ning sadistlikust tapmise ja piinamise naudingust. Ma ei hakka teie nädalavahetust rikkuma valitud tsitaatidega “Gulagi arhipelaagist”, kommunistide metsikused on ajalooline fakt ja ajalugu jätkub ka täna ning siinsamas meie vasallriigis.

Kolmandaks põhjendatud hirm tuleviku ees. Türannidel ja reeturitel on võimult lahkuda ainult kas vangikongi või tapalavale. See perspektiiv ei tundu kui meelitav, nii üritatakse ennast kõigi vahenditega võimule põlistada. Iga väiksemgi vastupanukatse surutakse julmalt maha. Ja võimult kukkumist on karta, sest maksutõusud, rohedementsusest tulev viletus, inflatsioon ja muud lolli valitsemise kaasnähtused lähevad iga päevaga hullemaks.

Tõenäoliselt on lisaks räigetele maksudele, tsensuurile, kliimavaesusele ja kliimasunnismaisusele ning sõjakoormistele ja pagulasmassidele lisaks tulemas veel muid jõledusi nagu laste kohitsemine, teisitimõtlejate vangistamine, nälg, uued eksperimentaalsed sundsüstimised, ajukiibid – ega need kaabakad oma ulmeprojekte ei lõpeta.

Neljandaks ja kõige loogilisemaks totalitarismi põhjuseks on aga võõrliikidest ja rahvusvahelistest organisatsioonidest tulnud ebaseaduslikud korraldused, mida kohalikud kupjad täidavad orjaliku andumusega. Viimased näited on WHO eriti jõhker koroona-apartheid, käsilolev euro ettekirjutus tsensuuri kehtestamiseks ja erinevad allhanked Nursipalu ja lõputute vaktsiinivarude stiilis.

Ühesõnaga ei ole enam sugugi kindel, mis on parem, kas siberi katk, totaalne sõda või liberaaldemokraatlik tõe- ja käteväänamise pillerkaariks kujunenud rahu. Olukord on väga halb ja läheb pikkade sammudega halvemaks, ees ootab sajandi kõige ilgem suvi. Langenud sündivusest, lagnenud elueast ja rajust liigsuremusest ei ole globalistidele küllalt.

Lootus, et G. Thunbergi ettekuulutus täitub ning inimkond pühitakse 21. juuniks maa pealt, hakkab kustuma. Kõige õudsem on alles ees, valutut surma meile ei ole ole ette nähtud. Ehk aitab süvenev totalitaarne režiim mõnel siledama ajuga kodanikus silmi avada, kes teab? Ehk kukub see absurdne ja vägivaldne moodustus kiiremini kokku, kui keegi tema tegemistesse ei sekku? Võimalik.

Mässumeeleolud on fakt. Põhiseaduse ja inimõiguste rikkumised on samuti fakt. Globalismi rünnak rahvusriigile on juba nii ilmselge, et seda enam varjata ei ole võimalik. Uuskommunistid on maskid minema visanud, vastu vahib tühja pilgu ja verise koonuga kiskja. Juhul kui kellelgi on veel säilinud enesealalhoiuinstinkt, siis valige Sven Sildnik riigikokku. Vali paberil, vali elu! Surm pole kunagi nii lähedal olnud.

( : ) kivisildnik
Sanga talus 03.06.2023