Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Praegune demokraatia piiramine ei tohi toimuda sinimustvalge lipu all, võtke selleks kätte tähelipp!

-
04.06.2023
Pole näha, et sellest ühendusest mingitki kasu oleks tõusnud.
© Uued Uudised

4. juunil tähistab Eesti lipupäeva ehk oma sinimustvalge sünnipäeva – ja selle lipu kohal pole taevas alati pilvitu.

Eestis on ainult üks tõeline riigilipuerakond, kelle ridadest võrsunud Riigikogu esimees jättis parlamendi Valgesse saali ainult Eesti lipud. Niipea kui võim vahetus, toodi sinna tagasi isanda tähelipud. Eesti oma lipu on kõrvale tõrjunud ka sinikollane lipp – ega siis toetus ühele vaprale rahvale pea tähendama seda, et me toome Ukraina siia.

Üht konservatiivset poliitikut süüdistati selles, et temal olevat ükspuha, mis lipp Pika Hermanni tornis on. Tõejärgsel ajastul oli see poliitiku tegelikele mõtetele teise tähenduse andmine.

Ka sinimustvalge lipu lehvides saab selle all väärituid tegusid teha. Seetõttu tuleks paika panna see, et igale teole peaks vastama ka sellekohane lipp.

Näiteks seaduseelnõud, millega piiratakse massimigratsiooni Eesti rahvusriiki, tugevdatakse eesti keele positsiooni, traditsioonilisi väärtusi, nagu mehe ja naise abielu ning perekond, eesti laste väärtustamine – ikka sinimustvalge lipu all.

Vaenukõneseadus, “abieluvõrdsuse” seadus ja teised nn homoseadused, paljulapselistelt peredelt raha äravõtmine jne – Euroopa Liidu lipu all.

Kahjuks antakse just sinimustvalge lipu all Brüsselile ära rahvusriigi suveräänsus ja Yana Toomi sugused, kes põhiseaduse preambulit vihkavad, esindavad Euroopas meie lippu.

Uued Uudised