Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Praxise mõttekojast barrikaadidele tõusnud revolutsiooniliste madruste SALK muudab demokraatliku poliitika tänavalahinguks

-
05.06.2023
Tarmo Jüristo ja SALK.
© Scanpix

Möödunud nädalal paljastas salk sihtasutuse Liberaalne Kodanik revolutsioonilisi madruseid, et nad ei pea Eestis mitte poliitilist võitlust, vaid on võimelised vajadusel kõigeks, ka füüsiliseks “elimineerimiseks” – teisiti ei saa võtta nende taktikat, kus konservatiivide peatamiseks polevat ükski vahend halb.

Uusliberaalid ja vasakpoolsed on toonud Eesti poliitikasse sellise barrikaadivõitluse, kus valijate meelitamiseks ei räägita mitte seda, kui tublid ise ollakse ja mida head kavatsetakse teha, vaid jutustatakse sellest, milline tõbras olevat nende poliitiline oponent ja miks teda mingil juhul valida ei tohtivat. Nüüd sotsiaalmeedias juba “JÕUGUKS” ristitud kamp kasutab vasakpoolsete ettevõtjate raha infooperatsioonideks konservatiivide vastu.

Eelnimetatud sihtasutus, lühendina SALK, meenutab tõesti salka bolševikke, kes Aurora paugu peale Talvepalee suunas lahingusse sööstavad (kuigi väidetavalt sealt mingit vastupanu polnudki) ja komissar Tarmo Jüristo näib mehena, kes tõmbab triibulise särgi rinnal puruks ja karjub: “Streljai, gad, ja ne bojus!”

Jüristoga seoses tasub vaadata nn Praxise mõttekoja suunas, mis kirjelduse järgi on “…kodanikualgatuslik, sõltumatu ja avalikes huvides tegutsev mõttekoda. Me rikastame avalikku arutelu, loome väärtuslikke teadmisi ning mõjusaid lahendusi poliitikakujundajatele, vabakonnale ja teistele ärksatele inimestele”, kuid tegelikult kujutab endast Sorose rahastatavat bolševistlikku uus-Punakaarti. Jüristo oli pikka aega selle juhatuse esimees, enne kui oma “salga” asutas, ning Praxisest on tulnud rida teisigi vasakliberaalseid rünnakrühmlasi.

SALK-Praxis tõestas eelmisel nädalal, et mingit avaliku arutelu ja väärtuslikke teadmisi sealt ei tule, küll aga “mõjusaid lahendusi poliitikakujundajatele”, ja just neile, kes kujundavad ebaeetilist ja amoraalset poliitikat.

Eesti Ekspress kirjutas, et “salklaste” rahastajate seas oli palju “iduettevõtjaid”. Nende kohta on teada, et Silicon Valleys kõrbes neid rahastav pangandus kokku, eelmisel nädalal kirjutas Postimees, et “Taavet Hinrikuse Notorious pöördus 309 miljoni euroga kahjumisse” (liiga palju raha kulus EKRE takistamise peale?) ning kõik sellised salklased on ettevõtjad, kes kompetentse IT-mehe asemel võtavad tööle pigem ebakompetentse gei, sest too on “õige”.

“Liberaalsed kodanikud” on ikka väga meeleheitel, kui nad loobuvad hirmu tõttu igasugusest eetikast ja asuvad oma poliitilisi oponente mistahes vahenditega kõrvaldama. Kui Eestis miski demokraatia raamest väljub, siis ikka “salklaste” tõttu.

Uued Uudised 

Loe ka Liberaalne rühmitus SALK uhkustab sellega, et sekkus valimistesse, nüüd tekkis nende vastu huvi ERJK-l