Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kapot kantseldav Jürgen Ligi tõmbas teda kohtusse kaevanud oponendile “häda kaela”?

-
05.06.2023
Reformierakonna roppsuu.
© UU

Reformierakonna puhul paistab üha enam silma süvariiklik suhtumine “mina – see on riik”, mida väljendab kõige eredamalt endine “raha(pesu)ndusminister Jürgen Ligi.

ERR vahendab uudist: “Ligi: Pruunsild tõmbas endale ise häda kaela”, kus Ligi ütleb: “Paraku ta endale häda ise kaela tõmbab ja ei häbene ka ise õiguskaitset enda huvides kasutada ja oponente kohtusse anda.”

Tänavu 16. jaanuaril kirjutas Delfi: “Reedel esitas ettevõtja ja Isamaa erakonna rahastaja Parvel Pruunsild Tartu maakohtule hagiavalduse Wikimedia Eesti juhi Ivo Kruusamägi ja poliitikute Andrus Ansipi ja Jürgen Ligi vastu. /…/ „Minu advokaat Paul Keres on kaaskostjateks märkinud ka need, kes seda valeväidet ja laimu levitasid, ehk Andrus Ansipi ja Jürgen Ligi. Laim tuleb lõpuks ümber lükata,” rääkis Pruunsild.

Siit saab väga otseselt välja lugeda, et Pruunsild sai kapo esitatud süüdistustega “häda kaela”, sest kaebas teda väidetavalt laimanud Ansipi ja Ligi kohtusse. Ja selline mees, kes saab kapo kaudu “häda kaela saata”, on Riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni esimees.

Uued Uudised