Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Sooteema” on tõsiteadust “uhuunduseks” muutmas

-
05.06.2023
Maailm sammub allakäigutrepil.
© Scanpix

Praegu teevad inimesed sotsiaalmeedias veel nalja, et läheks naiste sauna ja ütleks, et tunnen ennast täna naisena, kuid tulevikus ongi võimalik ennast lihtsalt teisest soost inimesena määratleda, kuigi sündinud olid mehe või naisena. Pole raske ennustada, millise kõlbelise allakäiguni see inimkonna viib – kliimavõitlust Maa päästmiseks pole vajagi, peast segi läinud homo sapiens sureb ise välja.

ERR vahendab: “Nii Eesti transinimeste ühendus kui ka soovahetuse arstlikku ekspertkomisjoni juhtiv naistearst Kai Haldre leiavad, et oma soo määramine dokumentides peaks olema inimese enda otsustada. Sotsiaalminister Signe Riisalo on öelnud, et peale samasooliste abielu lubava seadusemuudatuse vastuvõtmist tuleb järgmisena lahendada soolise enesemääramise küsimus ehk õigus sooandmete muutmisele peaks põhinema inimese enesemääratlusel, mitte arstide otsusel.”

Vaimulik Veiko Vihuri ütleb selle kohta: “Radikaalne ideoloogiline hullus levib ka Eesti arstkonnas. Naistearst Kai Haldre: “Siin ei ole arstil enam midagi rääkida. See, mis soost on inimene, on tema otsus. Oma identiteedi üle otsustamine on üks inimõigustest.””

Eesti juletakse veel tõsta loosungit “Usun teadust!”, kuigi ka teadlased alistuvad üha enam arulagedatele ideoloogiatele ja kiidavad normaalseks kõik hälbed. Sel kombel tapetakse tõelist teadust ja asendatakse see uusmarksistliku uhuuu-teadusega.

Kui inimene “on sündinud mehe kehasse, aga tunneb ennast naisena”, siis on selle “olukorra” lahendamiseks vaja ikkagi spetsialistide abi.

Samuti lörtsitakse ära inimõiguste mõistet – praegu tahetakse selleks muuta igat hälvet, nõrkust, kapriisi ja meeltesegadust.

Ometigi on pidurdamatu soomuutmise propaganda kaasa toonud palju probleeme, alates hilisemast otsuse kahetsemisest kuni füüsiliselt tugevamate “endiste meeste” kaasalöömiseni naistespordis, lisaks on väga väikese protsendi inimeste pseudoprobleem muudetud kogu ühiskonna väidetavaks suurprobleemiks.

Uued Uudised