Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakondlikule venestamisele lisandub islamiseerimine: moslemivanemad nõuavad lasteaedadesse halal-toitu

-
05.06.2023
Moslemimigrandid suruvad igale poole oma halal-toidu nõude sisse. Halal-restoran Londonis.
© Scanpix

Reformierakonna algatatud Eesti internatsionaliseerimine on kaasa toonud terve rea raskeid tagajärgi: pealinn on muutumas vene linnaks, ja kuigi kapo hoiatab terrorismiohu eest, kasvab ka eriti pretensioonikas islamikogukond.

Delfi kirjutab: “Halal-toit koolidesse? Piir moslemite usuvabaduse ja lõimumise vahel on hägune” ehk “Eestis elav moslemite kogukond on aasta-aastalt suurenenud ja seda on märganud ka kaitsepolitsei. Kasvuteel on seega ka kultuurilistest ja usulistest erinevustest tingitud hõõrdumised.”

Jutt käib sellest, et moslemilastele ei sobivat eesti hakklihakaste ja ilmselt pole kaugel aeg, mil hakatakse avalikult nõudma mošee ehitamist Tallinnasse. Seni on seda edukalt tõrjutud, kuid Reformierakond on islamikogukonna suureks paisutanud ja varsti võib Brüssel vastava käsu täitmiseks anda.

EKRE poliitik Georg Kirsberg kirjutab sotsiaalmeedias: “”Kaitsepolitsei (kapo) väidab viimases aastaraamatus, et Eestis elab tänavuse aasta alguse seisuga 9204 riskiriikidest pärit välismaalast. 2015. aastal oli neid inimesi aga 1950.”

Läbikukkunud, kadakasakslust harrastav Eesti riik täitub valguskiirusel riskigruppi kuuluvate moslemitega, kes võõrkehadena meie ühiskonda ümberkujundama hakkavad…

Kahjuks on meie ühiskinnas palju nõrkade isikuomadustega kadakasakslasi, kes selles ümberkujundamises kõrgema intelligentsi norme näevad…”

Vasakliberaalse koalitsioon poliitika viib Eesti muutmiseni rahvusriigist multikultuurseks ühiskonnaks, mis tähendab eestlaste rahvuskodu muutumist maailma prügikastiks. Kuidas see on lõppemas Rootsis, saab lugeda loost Kuidas Rootsist sai gangsterite paradiis. Selline on ka Eesti tulevik liberaalide ja vasakpoolsete valitsemise all.

Uued Uudised