Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaporatuur ei puutu kunagi Reformierakonda, teistel tungitakse väljamõeldud ettekäänetel ka laste magamistubadesse

-
05.06.2023
Valid Reformierakonna, saad majanduslanguse.
© Uued Uudised

Seoses Pruunsilla-Humala kodude puistamisega tõusetuvad jällegi tõsised küsimused meie KaPoratuuri tegevuses. Neid kahte süüdistatakse pisikeses toimingupiirangu rikkumises – kummagi mehe kohta mingeid tõsiseltvõetavaid asitõendeid veel esitatud pole. Vaatamata sellele tungiti nende laste magamistubadesse sisse, et asitõendeid leida.

Mis toimub aga tõendatud kurjategija Johannaga (Johanna-Maria Lehtme – toim.)? Vastus on lihtne: mitte midagi! Teda pole arreteeritud, tema vastu pole kuni siiani isegi mitte ühtegi menetlust algatud, kuigi ta on varastanud kelmuse läbi Eesti rahvalt mitu miljonit eurot!

Edasi – minister Liina Kersna covidi kiirtestide suunatud hange oli silmaga läbinähtav korruptsioon, millega Eesti rahva kukrut jällegi mitme miljoni euroga kergendati. Ja KaPoratuuri poolne reageering – null!

Hiljuti pani räige toimingupiirangu rikkumise toime proua Pentus-Rosimannus, kes ministritoolilt olles koordineeris enda ametisse määramist Kontrollikotta muinasjutulise palga peale. See kuritegu oli tõendatud tema enda poolt kirjutatud e-mailiga, kus andis korralduse minister Kruusel ennast kandidaadiks nimetada. Ja KaPoratuuri reageering – null nagu ikka!

Ja kui nüüd veel ajas tagasi minna, siis reformeeritud peaminister Rõivas oli üks igavene kelm ja petis. Kõigepealt, olles Riigi Kinnisvara AS juht, mängis hinnalise Arsenali keskuse oma partei peremehe Rosimannuse taskusse, soodsa hinnaga. Kuigi Tallinki pomo oli teinud kõrgema hinnaga pakkumise, lükati ta mängust välja. Ja KaPoratuuri reageering – null!

Ja siis veel on peaminister Rõivas kuritarvitanud oma ametipositsiooni, et läbi viia Johanna stiilis rahvalt raha varastamise operatsiooni. Nimelt peaministrina, 2017. aastal, käis ta Malaisias (lisaks naiste jõuga näperdamisele ka) avalikkuse ees kiitmas Eesti edukat “idufirmat” Transfer Friend (analoog Transferwise’ile, millega saab raha üle kanda), mille abil kaasati ettevõttesse heauskilikelt suuri investeeringuid.

Mõni aeg hiljem pandi see putka aga kinni ning “edukad” idutajad … saidki edukaks, ehk siis Johanna kombel vedasid investeeringud kilekottidega välja. Ja mis oli KaPoratuuri poolne tegevus – null nagu ikka! Ei algatatud mitte mingit menetlust ei Rõivase ega “idutajate” osas.

Ja nüüd siis, Humala-Pruunsilla kaasus, kus kuritegu nagu pole, varastatud raha nagu pole, tõendeid nagu pole, mitte midagi nagu pole… algatati jõhker juurdlus?

Georg Kirsberg