Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti on võõraid täis ja riigil pole aimugi, kes siin redutavad

-
06.06.2023
Illegaalne massimigratsioon puudutab juba kõige negatiivsemas võtmes ka Eestit. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

Kui jälgida Eesti riigi libaandmeid, kus mistahes statistikas on eestlaste osana rahvastikust kirjas 65-70 protsenti, siis Tallinna tänavatel käies keelduvad nii silm kui kõrv seda jama uskumast – vene keel on domineeriv, eesti keel sörgib sabas ja inglise keel on kohe kannul ning enamik nägusid pole eestlaslikud.

Remormierakonna võimule pääsedes lasti massimigratsioon nii vabaks kui veel saab. Seadusandlus, mida pidevalt migratsiooni kasuks lahjendatakse, ei ole sisserändele mingiks takistuseks, rahvast tuleb murdu uksest ja aknast. Juba ukraina sõjapõgenike saabumine on näidanud, et Reformierakonna valitsustel pole vähimatki aimu, kui palju neid siin on ja kes nad tegelikult on. Valitsust see ei huvitagi, sest võimulolijate prioriteet ongi võimalik vaba sisseränne rahvusriigi hävitamiseks.

Muide, “ukrainlaste” taustast räägib seegi, et pisut alla poole saabunutest ei registreeri ennast ajutise kaitse saajana, mis näitab, et ega nad päris sõjapõgenikud polegi.

Venekeelsed endisest Nõukogude Liidust on Eestis juba sedavõrd heas olukorras, et nad ei pea enam eesti keelt õppima, keskkond on juba nii venekeelne, et lihtsalt pole vajadust. Nüüd on Tallinna tänavatele ilmunud uus inimtõug, kes peaksid rahvuselt olema usbekid. Maaleht kirjutab, et usbekid ei tule siia mitte tööle, vaid kasutavad Eestit hüppelauana Lääne-Euroopasse, kuid isegi selline areng ei pane valitsust suhtuma grammigi ettevaatlikumalt sisserändesse endisest Nõukogude Liidust.

Eesti keelt ei pea õppima ka inglisekeelsed – neil on ettevõtlusringkondades võimalik ka selle keelega hakkama saada, seega on Eestis massiliselt ka nn inglisekeelseid umbkeelseid. Paraku ei lähe neil alati hästi: ühes Tallinna asumis on üleval näiteks ohtralt inglisekeelseid kuulutusi “Missing cat”, kuid kuna kuulutust alatasa uuendatakse, siis pole ingliskeelset kassi ilmselt eestikeelsest ümbruskonnast kätte saadud.

Eestisse on tulnud lisaks ka padu-umbkeelseid, kes ei oska üldse ühtegi kolmest Eestis kõneldavast keelest. Sotsiaalmeedias kirjutatakse: “Mis krt siin riigis toimub? Meie majas on elektrikatkestus ja uksekaardid ei tööta. Ootasin ukse taga ja siis tuli üks üüriline, mustanahaline, toidukullerilt pakki saama. Kuna uksi on kaks, jäime ikkagi koos teise ukse taha lõksu. Kuna mees üritas telefoniga ust avada, selgitasin talle inglise keeles, et miski on valesti ja uksed selle kaardiga ei tööta, minul ka.
Ja mis tuli välja – tüüp ei oska inglise keelt. Vahtis mulle juhmilt otsa ja helistas siis teisele mustale, mingis aafrika keeles. Too tuli alla ja laskis meid sisse ning tema ei rääkinud ka inglise keelt.

Kuskil 30-40 eluaastates aafriklased siin ja ei räägi ei eesti ega ka inglise keelt?! Muide, tööl ka ei käi, kui olen kodukontoris, näen, kuidas töllerdavad alatasa päise päeva ajal ringi…

Hiljem vestlesin kahe inglisekeelse valge välismaalasega, kes ei jaganud midagi uksesüsteemist ega osanud ka kusagilt abi küsida. Välismaalased Eestis ja ei mingit sidet Eesti ja kohalikega…”

Selline vahejuhtum näitab eriti hullu arengut: välismaalased on lihtsalt siia lubatud, nad elavad siin, aga mingil moel ühiskonnaväliselt, oskamata kellegagi suhelda ega vajadusel abi otsida. Ja riiki ega ettevõtjaid, kes on tavaliselt välismaalaste “tellijad”, ei huvita mitte miski, mida nood teevad väljaspool tööaega. Riigi uksed on lahti ja igaüks võib sisse jalutada. Muide, selliste umbkeelsete aafriklaste kohta liigub linnalegend, et kuna migrantidele pole Soomes enam elamispinda anda, on sealne valitsus üürinud pindu Tallinnas ja põhjanaabrite juures sotsiaaltoetusi saavad neegrid siia läkitanud. Kuidagi väga hästi läheb see kokku umbkeelsete aafriklaste kirjeldusega: keelt ei oska, raha on, tööd ei tee…

Isegi kui toetada sisserännet Eestisse, siis peaks see olema kontrolli all ehk siis peaks riik teadma, kes siin on, mida ta siin teeb, kauaks ta siia tuli ja nii edasi. Reformierakonna valitsedes tundub, et riik ei tea võõrastest midagi ja neid ei huvitagi, peaasi, et nood siia tuleksid. Rahvastikuprobleeme lahkav Riigikogu saadik Jaak Valge ütleb, et riik on odavtööjõudu juba pungil täis ja Eesti on innovatsioonimaa asemel odavtööjõumaaks muutunud.

Maaleht kirjutab, et usbekid põrutavad Eestist edasi, ukrainlased, keda on siin kümneid tuhandeid, enam põllumeestele ei kõlba ja BNS kirjutab: Riigikogu maaelukomisjon peab oluliseks kiirendada hooajaliste töötajate töölubade saamise protsessi. Aina leebemaks…

Eesti rahvusriik on hävingu serval, maa on võõraid täis, eesti keel kaob küladesse, aga see-eest on meil Balti homonädal.

Uued Uudised

Loe ka Jaak Valge: lõimimine Eestis enam ei õnnestu, sest välispäritolu rahvastiku, eriti idaslaavlaste osakaal on juba väga kõrge ja Kuidas Rootsist sai gangsterite paradiis