Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Laiad töörahvamassid, kõik koerad ja kassid, vikerkaarelipu all “vabatahtlikult” “praidile”!

-
07.06.2023
Loomakaitsjad ilmselt Soodoma ja Gomorra tegemistesse ei sekku.
© Scanpix

Eesti vasakpoolsed ja liberaale ärritab kõige rohkem Euroopa Liidu võrdlemine Nõukogude Liiduga, aga mis parata, kaksikud on ikka sarnased, ka “vabatahtlikult” miitingutele mineku osas.

Nõukogude Liidus pidid kõik, lastest kuni vanuriteni, minema oma kollektiiviga 1. mai ja 7. novembri paraadidele. Vähemalt Brežnevi ajal nagaani kuklasse ei pandud, aga ettepanek tehti “tungivalt soovituslikult” ja keeldumine tõi kaasa pahandusi.

Värsked uudised räägivad sellest, et nüüd tuleb “töökollektiividel” lausa ministeeriumi tasemel minna “vabatahtlikult” Euroopa Liidust imporditud “Gay Pride”-le. Seejuures tuli selline signaal sotsiaalministeeriumi haldusalast, mille kohta on kasutusel viide “lesbimaffia”.

Ega selles midagi uut pole, Lääne-Euroopas on see juba tavapärane, et homoparaadidele tuleb minna ja kui ei lähe, langed repressioonide alla, seda ka siis, kui inimese veendumused seda ei luba. Suurbritannias näiteks vallandati kristlasest tuletõrjuja, kes keeldus minemast töö ajal tuletõrjemasinal homoparaadile.

Ega sund ole alati otsene, see võib olla ka vaimne surve – kui näiteks sotsiaalministeeriumis kõik “ülelaetud” lähevad, siis teistel on raske kutse tagasi lükata, sest seda seltskonda teades võib eeldada, et “tühistamine” tuleb ja see võib lõppeda töölt minematõrjumisega.

Euroopa Liit on Nõukogude Liidu inkarnatsioon, kuigi väikeste kalletega, ikka marksism-leninismilt sinna samasoolisuse poole. Käimasolev hälbenädal kinnitab seda.

Uued Uudised

Loe ka Sotsiaalministeeriumi “transsooline” kantsler ajab kolleege homoparaadile ja Suurbritannias jõudis kohtusse ema süüdistus kooli vastu, kes sundis väikelast homoparaadil osalema