Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Loodus pesitseb ja poegib ega käi “praididel” ja vaheta sugu

-
08.06.2023
Isegi meie looduslikud lähisugulased on targemad kui “uusväärtusi” järgiv inimene – nad teavad, mis on normaalsus.
© Scanpix

Väidetav mõistusega inimene ehk homo sapiens näitab just läänelikus “liberaalses” ühiskonnas, et tema mõistusega pole miski korras. Seda on näha ka praegusel Tallinnas toimuval hälbenädalal.

Läänemaailma vallanud hulluse puhul on tegu kunstliku protsessiga, kus paarikümne aastaga defineeritakse täiesti ümber aastasadade ja isegi tuhandete vältel käibinud eluandev pere- ja abielumudel.

Inimkond pole kunagi nii ruttu, Eestis lausa vähem kui kümne aastaga, muutnud oma tõekspidamisi nii tähtsates küsimustes, nagu on pere, lapsed ja abielu. Et see nii ruttu toimub ja on meile jõudnud Euroopa Liidust, tõestab, et tegu on homoseksuaalse revolutsiooni läbiviimisega, mille käigus lammutatakse traditsiooniline perekond. Selle taga on uusmarksistlik inimvaenulik ideoloogia.

Kui uskuda neid seksirevolutsionääre, siis peab inimkonnaga midagi väga valesti olema. Nende teooriate järgi on tuhanded noored mehed suletud noorte naiste kehadesse ja tahavad nüüd uuesti meesteks saada. Suur hulk mehi omakorda olevat tegelikult naised ja tahtvat nüüd oma naiselikkust tagasi.

Sama teooria kohaselt on mehed aastasadu olnud sunnitud naistega abielluma ja lapsi kasvatama, nüüd aga tahaksid nad käe hoopis teise mehe püksi ajada. Ja naised olevat kannatanud abielude käes meestega ja laste sünnistamises.

Vähemalt selline mulje jääb, kui jälgida kogu seda meeletut homoseksualismi ja ++++ ülistamist ning traditsioonilise perekonna lõhkumist. XX sajandi lõpp ja XXI sajandi algus jäävad inimkonnale meelde kui katse muuta Inimese olemust, teha temast Looduse ebard. Ja kõike seda ideoloogilisel alusel.

Homoagenda väidab, et homoseksualism olevat populaarne olnud juba Vanas Kreekas, kuid ajaloolased seostavad seda pigem kõrgelt arenenud Kreeka tüdimusega kõigist naudingutest, kus hakati proovima omasugustega. Siis tulid karsked ja sõjakad roomlased ning alistasid allakäinud kreeklased, nood omakorda alistasid Rooma kombelõtvusega. Hukkusid mõlemad kõrgtsivilisatsioonid ja umbes sama teed läheb nüüd ka homoseksuaalne liberaalne Lääs, kes mandus oma “heaoluühiskonnas”.

Inimkond on siiski osanud ennast hoida. Nii pärast Esimest kui Teist maailmasõda lühenes naistemoes seeliku pikkus, mis näitas, et ka inimesed on osa loodusest ja nad teavad, millal on aeg edasikestmiseks samme astuda, inimeste puhul muidugi koos armastusega.

On varasuvi, looduses kõik õitseb ja on asunud vilju looma, loomariigis on koorutud ja poegitud, aga mandunud homo sapiens käib “balti praidil” ja tahab elupuu viljatud oksad seadusega paari panna. Loodetavasti ei kesta see hullus kaua.

Uued Uudised