Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Hoiatava KGB asemel LGBT: okupatsioonide muuseum on muutunud marksistlike “uusväärtuste” pesaks

-
09.06.2023
Kunagisest okupatsioonide muuseumist on saanud propagandakeskus.
© UU

Paljukannatanud Eesti inimeste jaoks tähendab okupatsioonide muuseum midagi muud kui liberaalsete “uusväärtuste” pidevat eksponeerimist, mis tähendab, et okupantide poolt tõsiselt südamesse haavatud inimesed lõpetavad Vabamus käimise ja sellest saab marksistlik hälbepesa.

BNS vahendab: “Tallinnas okupatsioonide ja vabaduse muuseumi Vabamu püsinäituse juures on reedest avatud uus heliteekond: „„Niisugustest“ LGBT-aktivismini. 20. sajandi lood seksuaal- ja soovähemustest Eestis“, mis räägib LGBT+ inimeste lugusid.”

Mõnigi inimene võib väita, et samasooliste tagakiusamine NSV Liidus oli osa okupatsioonist, kuid see on vaid üks tahk – tegelikkuses ongi Vabamu muutunud vasakpoolse propaganda paigaks. Toimus seal ju hiljuti feministlik üritus, kus tutvustati Lenini ühe lähema kaasvõitleja Aleksandra Kollontai tegemisi.

Vabamus pole enam esikohal Gulag või küüditamisvagunid, seal on põhirõhk nüüd “uusväärtustel” radikaalfeminismist ja LGBT-st kuni bolševistlike naiskomissarideni. See pole enam koht, kuhu küüditamise üle elanud eestlane minna võiks…

Väidetav okupatsioonide muuseum Vabamu seostubki viimasel ajal rohkem lühendiga LGBT, mitte lühendiga KGB…

Uued Uudised