Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Jaak Madison: Eesti siseminister kiitis heaks massimigratsiooni kinnimaksmise

-
09.06.2023
Jaak Madison.
© UU

Kui siseminister Läänemets kiitleb, et tema olevat EL-is mingi võidu saavutanud (BNS: “EL ministrid toetasid vabatahtliku ümberpaigutamise solidaarsusmeedet”), siis rahvuskonservatiivne eurosaadik Jaak Madison tema optimismi ei jaga.

“Eile toimus Luksemburgis Euroopa Liidu siseministrite nõukogu, kus lepiti kokku migratsioonipaktis, millega nõustutakse migrantide ümberjagamisega ja kui liikmesriik ei soovi võtta migrante vastu, tuleb maksta 20 000€ migrandi kohta. Näiteks kui Eestit kohustataks võtma 500 migranti Itaaliast või Hispaaniast ja Eesti keelduks, siis peab Eesti maksma toredad 10 miljonit eurot.

Loomulikult on Eesti valitsus koos sotsist siseministriga sellega nõus. Ainsana on vastu Poola ja Ungari. Hetkel püsib lootus, et kui küsimus on laual Euroopa Ülemkogul ehk valitsusjuhtide kohtumisel, siis poolakad ja ungarlased saavad pakti vetostada. Mingit suveräänsuse ja iseseisva migratsioonipoliitika eest seismist on Eesti valitsuselt ja siseministrilt palju tahta. Valimistel ja inimeste valikutel on tagajärjed.”