Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ilusad naiselikud naised on “uusväärtuslikus” ühiskonnas viimane ühenduslüli normaalsusega

-
10.06.2023
Lindsay Brewer, kaunis naine spordis.
© FB

Praeguses vasakliberaalses maailmas on üheks suurimaks kaotajaks naised, kellelt võetakse naiselikkus, ilu, seksikus, ihaldatavus ja palju muud, mida tõelised naised siiani nautisid.

Postimees avaldas hiljuti loo „Konkurendid käsivad spordikaunitari bikiinipiltide postitamine lõpetada“. Ehk „Ameeriklannast ringrajasõitja Lindsay Brewer pahandab konkurente omapärasel moel. Lisaks sportimisele on 26-aastane Brewer aktiivne ka sotsiaalmeedias. Neiu on väga heas vormis ning ta ei häbene Instagramis oma ihu näidata. Mõnda konkurenti see aga häirib. „Küsisin vanematelt naisvõidusõitjatelt nõu. Nad ütlesid, et ma lõpetaks bikiinipiltide postitamise, sest see näitavat spordis olevaid naisi halvas valguses,“ ütles Brewer usutluses Daily Mailile.“

Kolumnist Ivan Makarov kirjutas seepeale: “Kadestan ameeriklasi. Nad armastavad veel Playboy algusajast tõeliselt ilusate naiste pilte ja neid fotosid ka avaldatakse. Vaadake neid kuvatõmmiseid: bikiinides jäädvustusi otsige ise, aga siin on teie ees imekena noor naine, kelle olemasolu on parim argument igasuguse perverssuse ja pedenduse vastu.”

Ivan Makarov on tabanud kümnesse: ilusad, naiselikud ja seksikad naised, olgu nad fotodel, videotes või päriselus, on praegu veel üks viimaseid ühenduslülisid normaalsusega, kus mehed olid džentelmenid ja naised daamid. See oli aeg, kus Marilyn Monroe üritas kelmikalt naerdes tuulega lendu tõusnud kleiti allapoole tõmmata ja see muutus kultusfotoks. See aeg kaob minevikku, ilma määravad nüüd feministlikud fuuriad või nagu Ivan ütleb, “kultiveeritakse sihilikult ebafotogeeniliste naiste piltide vohamist meedias.”

Ilusad naised on tõesti ikka veel oluline argument hallile üksluisusele ja lausa inetusele toetuvate “uusväärtuste” vastu. Õnneks on nii sotsiaalmeedias kui mujal internetis veel piisavalt keskkondi, kus kaunid naised, kes tunnevad enda kehast, naiseks olemisest ja ilust, ennast näidata julgevad. Revolutsionäärid aga on kõige ilusa vastu, soovides seda hävitada, sealhulgas muutes ka naiseilu näiteks “sooneutraalsuseks”.

Naised tahavad olla ilusad, aga neil ei lasta, nagu näitab Lindsay Breweri juhtum. Kui mõne aasta eest loobuti autonäitustel autosid esitlevatest kaunitaridest, selgus, et tegelikult tahtsid naised ise seal olla, kuid marufeministid leidsid, et teavad neist paremini, mis neile hea on. Liberaalsete “vähemuste” puhul nõutakse neile õigust olla need, kes nad on, aga ilusate naiste puhul nõutakse, et nad peaksid olema keegi teine.

Feministliku ja sooneutraalse segaduse sees on veel tõelisi naisi, kes tunnevad ennast Eevadena ja tahavad, et neid märgataks. Allesjäänud tõelised mehed, märgake neid!

Uued Uudised