Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Kaja Kallase valitsus impordib Eestisse vägivalda

-
12.06.2023
Kaja Kallase valitsus laseb üle idapiiri sisse neid, kes on siin valmis segadust tekitama. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Meedia kirjutab Venemaa kodanikust, kes ründas Tallinnas Soome geipastorit, mis paneb küsima – miks ja kuidas teevad Eesti pealinnas ilma idanaabri kodanikud, kes lähevad kallale Eestit külastanud inimestele?

Reformierakond ja Kaja Kallas alustasid kohe taasvõimule pääsedes massilise venestamiskampaaniaga, kus odavtööjõuna lubati Eestisse suurel hulgal venekeelseid endisest Nõukogude Liidust, sealhulgas Venemaalt. Ukraina sõja käigus voorib üle idapiiri põgenike sildi all Eestisse täiesti teadmata taustaga tegelasi. Eestis suhtutakse soosivalt Venemaalt siia tulnutesse – nõudsid ju ülikoolide rektorid, et nende juures õppivatel ja töötavatel Vene kodanikele antaks õigus siia jääda, aga arvatavasti on ka Putini-vastased vene liberaalid parajalt homovastased.

Eestis on niigi pisut alla saja tuhande okupatsiooniajast siia jäänud Vene kodaniku, aga Reformierakond turgutab igati sisserännet endisest Nõukogude impeeriumist. Sellega tulevad kaasa ka “vene väärtused”, mis ei lähe üldse kokku ka eestlaste traditsiooniliste väärtustega, ammugi aga mitte perverssustesse kalduvate “liberaalsete väärtustega”. Eesti liberaalid ja vasakpoolsed aga on seda võimalikku kokkupõrget ise tekitanud ja võimendanud – nad teavad väga hästi, et vene kogukond on “uusväärtuste” osas karmim.

Taoline pilt on juba tuttav Saksamaalt, kus on ohtralt türklasi ja kurde, kes klaarivad kodumaiseid arveid sihtriigi tänavatel. Reformierakonna valitsus on lubanud siia ohtralt Vene ja muude endise NLiidu baasil tekkinud riikide kodanikke koos nende probleemidega. Nüüd on kohal ka usbekid – mida nemad vastustama hakkavad? 2017. aasta autorünnaku Stockholmis korraldas just usbekk.

Igasugune inimese ründamine on kuritegu. Rahvuskonservatiivid on vastu “liberaalsetele uusväärtustele”, kuid seda demokraatlike protsesside ja seadusandluse raames. Vägivalla impordib siia Kaja Kallase valitsus oma massimigratsiooniga. Agressiivsed “geipraidid” ja samas ohtralt juurde tulevaid venekeelseid on ideaalne pinnas erinevate väärtuste konfliktiks, rääkimata paljudest muudest väärtuskonfliktidest, näiteks islamismi levides.

Uued Uudised