Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Kas sotsist siseminister kallutas oma alluvaid väärtuskonfliktis poolt valima?

-
12.06.2023
Lauri Läänemets tundub valetavat Madis Kallase tagasiastumise põhjuste kohta.
© UU

Möödunud homonädalal heisati mõne ministeeriumi juures geilipud ning vähemalt sotsiaalministeeriumis aeti oma rahvast ka “geipraidile” – kummalisel moel avaldas homoüritusele toetust ka politsei. Või vähemalt mõni selle ametnikest.

Nimelt ilmus Põhja prefektuuri Facebooki-lehele teade: “Täna võib Tallinna kesklinnas märgata tavapärasest enam politseinikke. Seisame hea selle eest, et Baltic Pride mööduks kõigile igati turvaliselt!” Muidu ehk tavapärane teade, ainult et ürituse nime järel oli postituses vikerkaarelipuke. Ehk siis avaldas postitaja sellega oma toetavat meelsust.

27. mail toimus Toompeal üritus mehe ja naise abielu toetuseks, mille korraldaja Varro Vooglaid tänas politseid hea koostöö eest turvalisuse tagamisel. Tollal politsei ei postitanud teadet oma osalusest korrakaitses koos sinimustvalge lipukesega.

Siseminister Lauri Läänemets on sots, nemad aga kindlad homoseksualismi toetajad, seega pole võimatu, et mingi surve toetusavalduseks politseile oli.

Lääne-Euroopas on juba täiesti tavaline ametnike survestamine, et nad osaleksid geiparaadidel või näitaksid välja oma toetavat meelsust. See on olemuselt ebademokraatlik, sest nii survestatakse ka neid inimesi, kes mistahes põhjusel “uusväärtusi” ei toeta. Nii nagu Telia sülitas homonädalat toetades näkku oma konservatiivsele kliendile.

Eestis on vähemalt sotsiaalministeerium juba selgelt homoagenda edastaja. Politsei aga jäi ikkagi geide kaitsmisega hätta, kui üks Vene kodanik soomlasest geipastorit ründas.

Uued Uudised

Politseinikud Detroidi homoparaadil (Scanpix)

June 11, 2023, Detroit, Michigan, USA: Detroit, Michigan USA – 11 June 2023 – Gay, lesbian, bisexual, and transgender activists and their allies march for equality in the Motor City Pride parade. Members of the Detroit Police Department joined the parade. (Credit Image: © Jim West/ZUMA Press Wire)