Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Nälkjad Terevisioonis: valitsuse vasallidest peatoimetajate mõnus hädakisa. Odinets möllab ja märatseb. Kaja lüpsab mehi

-
12.06.2023
Iga eestlane võtku vastu kaks tonni Hispaania tigusid, muidu maksab Brüsselile trahvi

Täna hommikul Terevisiooni vaadates sain ma teada, et pean maksma Euroopa Liidule teiste poolt korduvkasutamata jäänud plastpakendi eest obrokki ja see kergitab veelgi poehindu, mis on niigi kerkinud kahe-, vahel ka kolmekordseks. Euroopa Liit aga maksab näiteks Tuneesiale miljardi selleks, et sealsed piirivalve laiskloomad ei laseks igat Euroopat ründavat tööpõlgurite hordi üle piiri. Et mõni ka kodumaale jääks.

Ehk eesti vanurid ja kärbitavate toetustega suurpered maksaksid muidusööjatest riikidele, kuna need ei suuda või ei taha majandust arendada ja vägivalda ohjeldada. Eesti on võtnud endale Euroopa Liidus kohustuse võtta ülejärgmiseks aastaks ringlusesse vähemalt pool plastpakendijäätmetest. Praegu suudab meie riik ringlusesse võtta aga vaid 41 protsenti plastpakendijäätmetest.

Riik maksab juba praegu Euroopa Liidule ringlusesse võtmata jäänud plastpakendite eest ca 11 miljonit eurot aastas. Kui nüüd peaks selle tasu kokku koguma pakendiettevõtjad, siis muutuks plastpakend poes kaks korda kallimaks.

Euroliit meenutab siin vanu Kesk-Aasia feodaale, kes kurnasid kirgiise, kasahhe jne igasuguste obrokkide, kümniste ja muude röövellikke maksudega, kusjuures olid eraldi maksud nii nisu kui ka kogunisti põhu eest – zjaketid ja teised, kõik ei ole meeleski ega pea olema. Nüüd kolisid feodaalid Brüsselisse ja sigatsevad edasi.

Ehk Aafrikas põlevad igavese tulena sajad ja tuhanded mürgistest jäätmetest hiigelprügimäed, oma koduõue hoolikalt koristav ja kaunistav eestlane peab aga käima väljas kikivarvul, nagu baleriin, et loodust säästa, ja maksma veel kinni miljonite loodrite aelemist palmide all. Ja purukspommitatud Ukraina peab neile saatma nisu.

Terevisiooni uudistest sain ma täna teada veel ka seda, et pean maksma oma taskust hingehinda iga Eestisse mittelubatud põgeniku eest. Jutt käis 20 tuhandest eurost iga 79 Aafrika meesmugavuspagulase eest aastas, mis teeb per kärss äkki rohkemgi, kui Paide rikas jalgpalliklubi maksab Aafrika karuperseriigi tippmängijate eest. Ja maksab väljapressijatele mitte allkirju lahkesti jagav eestlastevihkaja Läänemets, vaid ilmsüüta rahumeelsed eestlased.

Kohe pärast seda uudist kuulsin Eestit kurnavate hispaania teetigude ja veel mingisuguste kahjurmolluskite invasioonist Eestisse. Olge sõbrad oma uudiste reastamisega ettevaatlikud, aga hästi tehtud! Kümnesse!

Terevisioonis oli täna ka vene meedia „ülevaade“, mille tarvis kutsuti stuudiosse sellesamuse vene meedia puukeelsed ajakirjanikud, kes pidid siis olema omaenda loomingu suhtes objektiivsed. Jutt oli sisutu ja segane, nagu alati, aga vene Postimehe esindaja Kablukova, kes on siinses vene meedias veel vist Brežnevi ajast ja on üdini sovett, olles Eesti suhtes alati sarkastiline Ирина Каблукова: их будет много, их будет «три» (postimees.ee) pööras täna erilist tähelepanu omaenda suurele loole sellest, kuidas kuri keskealine valge eesti mees keelas poes vaesel vene emal oma pisikeste lastega vene keeles suhelda. Ajakirjanik teatas, et selliseid lugusid tuleb avaldamisele veel palju. Nii et Kaja Kallase poolt miljonitega rahastatud kohalik venekeelne vihaõhutamise vabrik jätkab täistuuridel üksikute olmekonfliktikeste paisutamist eestlaste russofoobia ja venelaste diskrimineerimise väidetavaks poliitikaks.

Ma lausa naudin praeguse rahvavaenuliku valitsuse võimule upitanud peavoolumeedia peatoimetajate hala ajakirjandusmaksu tõstmise teemal. Müüdavad estofoobia ja perverssuse allikad olete, miks peaks valitsuski teist hoolima ja lugu pidama. Kui vaja, ostetakse teised toimetuste juhid ja vorbite edasi oma paskville nagu väsimatud Duracelli jänesed, vingute eestlaste kallal, sest see on ikka mõnusam, kui maasikapõllul higistada või midagi muud kasulikku teha.

+ + + + + + +

Sots Eduard Odinets oleks nagu homonduse mulla Omar: taolist fanatismi ja agressiivsust sellise asja puhul on lausa põnev jälgida.

Nüüd avaldas toosamune rus.postimees valitsuse raha eest koalitsiooniliikme Osinetsiga geiparaadil tehtud intervjuu „Poliitik parlamendi päevakorrast: alati on olnud teemasid, mida peeti amoraalseteks!

Leht kirjutab: „Võrdsusmarss Baltic pride-2023 on mitmevärviline pidu, kuid poliitiline võitlus viimase ametlikult eksisteeriva diskriminatsiooni eest käib argipäeviti tunduvalt hallimas olukorras.“

Ehk Odinetsile ei meeldi vastik hall kahvanägusest koosnev parlament. No tulgu sinna siis stringides, vikerkaarelipuke näpus – käis ju seal Stalnuhhin nii kapuutsiga puhvaikas kui ka Georgi lindikesega, keegi teda välja ei visanud. Jukukalle juba ilmubki sinna mingisugustes kaltsudes ja kaanib õlut, ähkides ja krooksu lastes.

+ + + + + + +

Elult tuleb võtta, mida võtta annab! Tavaliselt võetakse keskealistelt valgetelt eesti meestelt (ma ei taha siin nüüd väita, et ka ülalmainitud Odinets seda teeb).

Õhtuleht avaldas loo „Tiktokker Kaja Grillfestil: olen sellise tasemega staar, et teen, mis tahan!

Ka Kaja Kallas teeb, mis tahab, aga jutt pole sedapuhku Kaja Kallasest.

ÕL kirjutab: „Grillfestil kogus külastajate tähelepanu seltskond, mille keskmes Tik-Toki rakenduses tuntust kogunud eestlanna Kaja. Naisel jagus aega fännidele, aga ka eriliseks tantsuks oma eksmehega. „Teate, ma olen sellise tasemega staar, et teen, mis tahan!“ räägib Kaja Linkmann enesekindlalt saatjaskonnale ja lisab: „Ja kõik makstakse mulle kinni.“

Ma nüüd vaatasin, mis võiks olla küll põhjus, mis paneks mehed sellise oleku, välimuse ja vaimsusega naisele maksma. Ja pöörasin tähelepanu ühele detailile ehk selle naisolevuse käele.

Võib-olla see käsi mudib osavalt ka klaviatuuri, aga sellega ei tahaks ka vastu kolpa saada.

Nii meie praidistatud nõrgad mehed maksavadki.

Ivan Makarov