Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKRIITIKLA: Terevisioon pilkas lesbisid? ETV+: „Vabadus Petersonile!“ Eestis mühab Tarmotammesalu. Saaremaa selgeltnägija nägi ette geipastori ründamist. Hans H. Luik nälgib, demokraatia on ohus!

-
13.06.2023

Tänane ETV hommikusaade lõppes väga lõbusa ja salakavala looga, mis sobitus ideaalselt geiparaadi ja samasooliste abielu seaduse jandiga Riigikogus.

Globalistliku idiotismi ja loomuvastasuse kritiseerimine võib meie vaba sõnaga riigis lõppeda töökoha kiire kaotamisega, nagu juhtus isegi sellise telehiiuga nagu Urmas Vaino või kultuuriministeeriumi kantsleriga.

Head Terevisiooni saatejuhid rääkisid seepärast väga nutikalt lesbiperedele lootustandvast juhtumist: emane krokodill, kes oli samuti isastest isoleeritud, munes muna, millest koorus pisike krokodill! Tegemist oli partenogeneesi ehk neitsisigimisega, mis on krokodilliemaste puhul ennekuulmatu.

Saatekülaline küll ütles, et pisike krokodillikene hiljem suri kohutavates krampides, aga Aisopose või Krõlovi valme lugenud inimesed said küll aru, millele vihjati. Et endale meeskaaslast ei leia ainult tõelised emakrokodillid ja siis saavad nad paljuneda vaid partenogeneesi abil, mis on vähegi kõrgelt organiseeritud organismide puhul paraku perspektiivitu.

Varsti kõik me hakkame rääkima Aisopose-Krõlovi keelt, kes olid küll tuntud vihakõnelejad, aga neid oli raske vahele võtta.

Krokodilli ja muna teema jätkuks: vahepeal lülitasin sisse ETV2 ja nägin, kuidas Peeter Oja sõi keedumuna. Panin tagasi ETV-le ja seal parajasti näidati Signe Riisalot, kes nägi Riigikogu kõnepuldi taga välja nagu saagile maandunud vares.

Lülitasin teleka välja ja väljusin ruumist värske õhu kätte.

+ + + + + + +

Riigitelevisiooniga saab üleüldse palju nalja: Eesti ametliku erakonna Koos videokanal näitas uhket videot selle koosluse aseesimehe Fedotoviga. Raporteeriti, et Koos kongress tuleb ja et valmimas on uus uhke portaal. Ja mis selgus – tegemist oli ETV+ värske saatega, vist millegi Terevisiooni sarnasega. Kalli külalise Fedotovi rinnal oli selgesti nähtav loosung „Free Peterson!

Saatejuhid puterdasid, külalise vene keel oli nii prosta, et pähe tulid nukrad mõtted: kuidas siinsetes vene koolides suudetakse eesti keelele üle minna, kui nad vene keeltki korralikult ei oska?

Ja mis „eesti keel“ siis selle tagajärjel sünnib?

+ + + + + + +

Delfi vahendas uudist erakonna Lehtme 200 serpentaariumist: „Tarmo Tamm keskkonnakomisjonist niipea ei loobu. Züleixa Izmailova jääb üldse pika ninaga?

No ikka mitte nii pika ninaga, et asuda elama Kadriorgu. Aga kui rääkida meie paljukannatanud keskkonnast, siis äkki nii ongi kõigile parem: Kirovi põllumajandusakadeemias jahinduse selgeks saanud aksakall on kindlasti haritum, kui geodeesiatehnikumi pooleli jätnud põhimõttetelage homoaktivist.

Keskkonnaamet on küll algatanud selle Tamme vastu kaks väärteomenetlust ja ühe haldusmenetluse, aga see on ikka väiksem patt, kui asustada meie veekogud emaste krokodillidega.

Avastasin enda jaoks huvitava seiga: see, et Tamm on väga levinud perekonnanimi, teadsin ma ka varem, aga et see perekonnanimi kombineerituna eesnimega Tarmo sunnib inimesi ilmtingimata poliitikasse ronima, oli minu jaoks avastus. Paraku on kõik tuntud tarmotammed kahtlastes erakondades – nad on sotsid, kahesajatajad ja parimal juhul kesikud.

Neljas on, tõsi küll, aus lihtne keemik.

+ + + + + + +

Kollase Õhtulehe peatoimetaja Martin Šmutov käis täna hommikul ETV eetris kurtmas, et pulvariuudiste tootmine võib maksude tõstmise korral sattuda ohtu. Seal kõlas umbes 20 korda mõiste „vaba ajakirjandus“, millest etteantud tekstidega juhtekraani klaasistunud pilguga jälgiv Kilumets hoidis kramplikult kinni, nagu roosast päästerõngast.

Mina aga pööraksin tähelepanu ÕL värskele loole „Politsei vestles Tene Lauluga, aga menetlust ei alustanud. Selgeltnägija sajatab: „Minge p…i, Saaremaa politsei.“

Leht vahendab: „Selgeltnägija Tene Laul märatseb Internetikeskkonnas Discord, sõimates ja ähvardades teisi selgeltnägijaid ja terapeute ning lubades neile ka füüsiliselt kallale minna. Kuressaare politsei sai Lauluga rääkida, kuid menetlust praeguse seisuga ei alustanud. Tene Laul jätkab aga uues keskkonnas sama sõimu täis plaadi mängimist. Tema samas valdkonnas tegutsevad Timmerid ja Ants Rootslane imestavad aga, miks politsei midagi enamat ette ei võta.“

„Samas valdkonnas“ ehk inimestele puru silma ajamise ja nende petmise alal (nagu ütles korduvalt “Mentalisti” põhikangelasest endine selgeltnägija Patrik Jane, „selgeltnägijaid pole olemas“) on jah nii tihe konkurents, et mõni loodab rivaali kõrvaldada lausa kohaliku politsei abil.

Loomulikult ei peaks see Tene Laul politseid sellistesse kohtadesse saatma, aga äkki tegi ta lihtsalt oma „erialast“ tööd ja tahtis juhatada täiendavaid politseijõude Tallinnasse geiparaadi täiendavalt turvama, nagu tehti pronksiööde aegu. Äkki ta nägi ette geipastori peksmist geibaaris?! Politseinikud võiksid aga valmistuda igasugusteks ootamatusteks. Sest kui selgeltnägija saadab kedagi sinnasamusesse, ei pruugi ta sõimata ja solvata, vaid lihtsalt näeb sündmusi ette.

Aga kui Õhtuleht kaoks ühel päeval koos oma pepustaarikeste ja kõmuga, ei paneks seda keegi tähele, sest taolist kraami pakub küllaldaselt isegi Postimees, Delfist rääkimata.

+ + + + + + +

EPL-Delfi jätkab maksuteemalist hala – mitte rahva, vaid kõmuajakirjanduse vaesumise seisukohalt – avaldades „Tartu Ülikooli ajakirjandussotsioloogia (juba kõlabki lauristinilikult õõvastavalt – I.M.) dotsendi“ loo „PÄEVA TEEMA / Ragne Kõuts-Klemm: kui ajakirjandus jääb nälga, on ohus ka demokraatia“.

No kuulge, kas te kardate mingit meediagolodomori?

Kui Kremli propagandakanalid jääksid natuke vaesemaks, missugune “demokraatia” oleks sealkandis ohus? Putinistlik või kallasistlik propagandatoru – propagandatorud mõlemad, mõlemad demokraatiavaenulikud. Skabejeva või Kiisler – mõlemad kurjad, nagu nõiad. Solovjov või Paris – mõlemad hüsteerilised punafanaatikud. Kremli peavool on ründavat homofoobne, Eesti peavool – agressiivselt pedefiilne. Ehk äärmuslikud mõlemad. Mis puutub siia demokraatia? Varem oli meie reliikvia vabadus, nüüd on meie demokraatia vihakõneseadus ja vilepuhumine.

Mida te halate, muidusööjad? Saite ju riigilt miljoneid toetusena nii koroonalaine ajal kui ka hiljem. No ärge raisake siis raha Pärtelpoja näitamisele 10 korda päevas. Las see noor ja jõuline inimene läheb lihtsalt tööle.

Ja kes teil seal „nälga“ jääb – Hans H. Luik või? Oli see mingi nali, et rahamogulite ja süvariigi meedia jääb nüüd dieedile? Kuigi see oleks nende endi tervisele kasulik. Vaadake neid regulaarseid Kanal 2 ja TV3 pidusid, kus Lensin sõi kaaviari kulbiga, ja lõpetage hala. Eestis olevat kohutav tööjõupuudus, minge tööbörsile ja seal suunatakse teid mõnele kursusele, omandage seal eriala või sõitke maasikapõllule.

Ivan Makarov

P.S. Ja kauaoodatud “piltuudis”: kuna igasugustest filtritest, jagamiste ja meeldimiste blokeerimisest ja muudest sõnavabaduse ergutamise vahenditest jäi vist väheks, rakendatakse vabas riigis vaba sõna toetuseks juba järgmisi samme: