Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Vaenukõneseaduse loojad on suurimad vaenu õhutajad Eestis

-
13.06.2023
Uusbolševik Lauri Läänemets läks Vene kodaniku kuritegu kaela määrima Eesti luterlikule kirikule – et saaks vaid õhutada marksistlikku viha religiooni vastu.
© UU

Ka Eesti vasakpoolsed ja liberaalid õhutavad narratiivi, mille järgi olevat “vaenukõnede” taga ainult halbade inimeste puhas kurjus, samas kui ühiskondlikel pingetel, mis reaalselt ka lahkhelisid võimendavad, on alati olemas reaalne põhjus. Ja sageli on nii, et need, kes teisi “vaenukõnedes” süüdistavad, ise viinud ühiskonna sinnamaale, kus pinged on laes ning vaenukõnetsensuur tekitatakse hoopis ühiskonna viha blokeerimiseks.

Iga mõtlev inimene saab aru, et suured muutused tekitavad ühiskonnas tohutuid pingeid, ja neid muutusi on Reformierakonna, Eesti 200 ja sotside valedekoalitsioon tekitanud tohutul hulgal. Võib öelda, et vasakliberaalne võimukamp künnab Eesti ühiskonna pahupidi.

Kui ühiskonnas hävitatakse sajandeid kestnud traditsiooniline peremudel ja antakse abiellumisõigus mistahes “füüsilistele isikutele”, siis kas revolutsionäärid tõesti usuvad, et selline lammutamine ei tekita pingeid ja ka viha? Kui riik lastakse täis võõraid teistest kultuuriruumidest ja põlisrahvas tõrjutakse tahaplaanile, kas siis tõesti usuvad RE/E200/SDE, et eestlased lasevad ennast tapale viia? Kui pärast mõningast vabadust Nõukogude Liidust pääsedes hakatakse taas suid sulgema, siis ka me peame vaikides ise Gulagi jalutama?

Pinged tekivad ju väiksematestki asjadest – valitsuse-poolne Nursipalu teerull tekitas tohutud pinged riigi ja maaomanike, kaitseväe ja eraisikute, koduhoidjate ja kodukaitsjate vahele. Sotsiaalmeediast on näha, kui ränki sõnu vahel üksteisele öeldakse – ja see on Pevkuri-Kallase süü.

Valitsus tekitas tohutud pinged ja kindlasti ka selge viha enda vastu sellega, kui pärast aastakümneid käinud jutte eesti perede ja lasterohkuse tähtsuse kohta võeti ühtäkki raha ära just nendelt, kes on majandusraskuste kiuste omale suured pered loonud ja eestlaste püsimisele kaasa aidanud.

Kaja Kallase valitsus õhutab viha igal pool, kus vaid saab. Nüüd süüdistab marksistlik siseminister Lauri Läänemets Vene kodaniku kuritöös koguni Eesti luterlikku kirikut – saaks vaid inimesi vastandada ja bolševistlikele barrikaadidele suunata.

Muide, noorsotsid on kõvad vaenuõhutajad, kes on muuhulgas ka oma homoüritustel plakatite traditsioonilise perekonna maha kriipsutanud, samuti on nad avalikult esinenud verevalamist õhutava pildiga. Teine vihaõhutaja on LGBT – tuletagem meelde, kuidas Pärnu lesbi Marta Sokk irvitas sotsiaalmeedias: “Kuidas lihtsalt ja efektiivselt inimesi närvi ajada: pane artikli pealkirja korraga LGBT ja sõna kristlased, toimib 100% (lopuks ometi mu artikli all ka vihased kommentaarid JESS)”.

Kas ei ole valitsus hoopis ise süüdi juhtumis, kus Vene kodanik läks kallale geipastorile? Konflikt võinuks olemata jääda, kui Kaja Kallase valitsus ei laseks Eestisse nii palju teisest kultuuriruumist ja teistsuguse mentaliteediga võõraid ning kui LGBT ei laiutaks homoparaadidel loosungitega, milles samasoolised lubavad “abielu rüvetada”. Ilmselgelt on võimulolijad osaliselt juhtunus süüdi.

Ja mõistagi tahavad need samad vihaõhutajad ellu kutsuda vihakõneseaduse, millega summutada viha, mis on nende vastu tõusmas.

Uued Uudised