Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Konservatiivsed Eesti inimesed hakkavad homooperaatorit ja homopanka “pikalt saatma”

-
16.06.2023
Telia on üks ettevõtetest, kes veab Eestisse woke-kultuuri.
© UU

Hiljuti Tallinnas toimunud homonädala eel teatasid Telia ja Swedbank oma piiramatust toetusest homoagendale ja see on pannud paljud Eesti inimesed hauduma plaane nende kahe ideoloogiliselt ülelaetud firma teenustusest loobumiseks. Telia jättis minevikku näiteks kolumnist Ivan Makarov.

Õhtuleht kirjutas hiljuti sellest, kuidas paljud inimesed on otsustanud Telia hüljata, sest too hülgas omakorda oma konservatiivsed kliendid, suutmata keskenduda rahandusele ja jääda väärtusvõitluses erapooletuks. Neutraalsus ja keskendumine oma põhitegevusele on alati ühe võimalusena olemas ja seda kasutavad paljud. Woke-ideoloogiaga ühinemine on ettevõttel maailmavaateline valik.

Telia on ühele kliendile vastanud väga ülbelt: “Mõistame, et igaühel on oma arvamus ja õigus oma seisukohti välja öelda teisi inimesi mitte halvustades ja neid aktsepteerides. Meie jaoks on iga klient väärtuslik sõltumata sellest, mis on tema päritolu, usuline veendumus või seksuaalne orientatsioon. Teenindame kõiki oma kliente võrdselt suure lugupidamisega. Meil on väga kahju, kui te ei soovi enam Telia klient olla põhjusel, et toetame võrdsemat ühiskonda ning igaühe õigust olla aktsepteeritud ja kaasatud.”

Mida Telia siin ütleb? Ta sisuliselt väidab kliendile, et too halvustab LGBT-inimesi. Kahekeelsuse tipp on ütlus, et nende jaoks olevat iga klient väärtuslik, sõltumata usulisest veendumusest või seksuaalsest päritolust. Ei, Telia näitab otse, et neile pole väärtuslikud kristlased, kellele homoagenda pealetung vastumeelt on, ega ka hetero- ehk traditsiooniline pere – homopoole valimine on ere lugupidamatus konservatiivse poole vastu. Väga ülbe on väide, et klient ei tahtvat olla Teliaga, sest too toetab väidetavalt häid asju.

Ega Telialt ei olnudki mõtet muud oodata – see, kes võtab nii kindlalt ideoloogilise positsiooni, sülitab teistsugusele arvamusele ja arvestab juba ette, et paljud inimesed lahkuvad. Tegu on tüüpilise woke-ettevõtlusega, kus tähtis pole enam kasum, majanduslik edu, töötajate oskused ja kompetents, firma hea käekäik, vaid ideoloogia, “vähemuste kaasatus”, “mitmekesisus”…

Teliat “pikalt saata” pole raske, tükk maad raskem on lõpetada homo-Swedbankiga, sest pangavahetus nii lihtne pole. Tegelikult tahtsid paljud panka vahetada juba aastate eest, kui “rootsipank” küsis Aadu Luukase fondilt tagasi raha, mis pidi minema SAPTK-le kodanikuühiskonnale kaasaaitamise eest. Tagasirabatud raha kompenseeris tollal Bigbank. Seega on Swedbankil juba pikad homotraditsioonid nagu kogu Rootsi riigilgi.

Kindlasti on paljud inimesed juba panka vahetanud ja nemad võiksid ka Uute Uudiste veergudel vahendada seda, kuidas see toiming nendel möödus. Kindlasti annavad pangavahetuse kohta infot teised pangadki. Aeg on lihtsalt sealmaal, kus ka konservatiivse mõttelaadiga inimesed peavad tõsisemalt võtma homoagendat edastavate ettevõtete boikoteerimist. Sinna tuleks kindlasti võimalusel kaasata venekeelne elanikkond, kellele tuleb Telia ja Swedbanki tõelisest palest teada anda.

Üks asi, mis pangale kindlasti valusasti mõjub, on pensionifondi raha mujaleviimine ja sellega saavad vanemad (ja konservatiivsemad) inimesed liigkasuvõtjatele olukorra hapuks kujundada.

Järgmisel nädala surub lilla koalitsioon Riigikogus läbi oma homoseadust ja seetõttu on see hea nädal panga- ja operaatorivahetuseks. Jõudu selleks kõigile!

Uued Uudised

Lisatud. “Käisin Eesti väikelinna Swedpangas ja lõpetasin konto lepingu. Mul ei olnud seal kontol raha ja arvatavasti läks mul seetõttu lõpetamine väga kiiresti,  umbes 5-10 minutit. Soovitus teistelegi – tõstke oma raha internetipangas mõnda teise panka ja lepingu lõpetamine läheb kiiresti,” kirjutab Luule.