Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lastega peredelt raha äravõtmine jääb Reformierakonna, sotside ja Eesti 200 suureks kuriteoks eesti rahva vastu

-
16.06.2023
Nemad näitasid raskelt haigetele keskmist sõrme.
© UU

Kaja Kallase võimule tulles oli üks esimesi karme üllatusi elektrihindade tõusmine lakke ja kõrgemalegi, nüüdseks on Reformierakonna, sotside ja “kahesajatajate” valitsus peredelt ära võtnud sellegi raha, millega neid arveid tasuda saaks.

“Ma mäletan, et seesama perehüvitiste seadus, mis andis suurperedele toetusraha juurde, sai eelmises Riigikogu koosseisus valdava toetuse. Kõik erakonnad olid ühte meelt, kõik erakonnad hääletasid poolt. Ei olnud obstruktsiooni ega üleliigseid küsimusi. Mis vahepeal juhtus, ei tea, aga ühtäkki sai sellest heast ja üksmeelsest toetusest hoopis tüliõun, kohe nii suur, et uus Riigikogu koosseis pidi perehüvitiste seadust muutma hakkama. Peredelt raha äravõtmiseks pidi koalitsioon koguni iseennast usaldama,” rääkis EKRE poliitik Helle-Moonika Helme Riigikogus.

Vaimulik ja veebiväljaande Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri lisab sarkastiliselt: “On ju ütlemata ilus, demokraatlik, moraalne ja hüveline võtta suurperedelt ära paar kuud varem – s.t enne valimisi – antud toetused.

On ütlemata ilus, demokraatlik, moraalne ja hüveline tõsta pea kõiki makse, olles enne valimisi käskinud lugeda huultelt, et maksud ei tõuse.

On ütlemata ilus, demokraatlik, moraalne ja hüveline muuta ühiskonna ühe alusinstitutsiooni, nimelt abielu tähendust, ilma et selleks oleks mandaati küsitud ja vastuväiteid tõsiselt kuulatud.

Eriti ilus, demokraatlik, moraalne ja hüveline on kõikide nende asjade, millest valijatega ei räägitud, kiirkorras läbi surumine veel enne jaanipäeva, et inimeste pahameel suve jooksul lahtuks.”

Aga peaminister Kaja Kallas ehitab maja mere äärde ja laenab raha oma mehe ettevõttele…

Uued Uudised