Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna valitsetavas Eestis on “omadega” alati JOKK, “seadusi ei rikutud” ja ka justiitssüsteem ei leia midagi

-
16.06.2023
Johanna-Maria Lehtme
© UU

Ilmselt pole Reformierakonna, sotside ja Eesti 200 poliitikud võimeliseid häbi tundma, sest omade asjad mätsitakse silma pilgutamata kinni, hoolimata sellest, kui halvasti see välja näeb.

Reedelgi saabus mitu uudist, mis tõestavad, et Reformierakonna toiduahelas olek on indulgents mistahes seaduserikkumise korral.

ERR vahendab: “Mittetulundusühing Slava Ukraini avalikustas nende dokumentatsiooni kohta koostatud auditi, mille kohaselt oli puudusi juhatuse kontrollis raamatupidamise üle ning lepingud olid üldsõnalised, mistõttu oli tehingute eesmärke jälgida ebamõistlikult keerukas. Slava Ukraini esindajate sõnul oli dokumentide seis aga kardetust parem ja nende põhjal ei saa öelda, et juhatus oleks seadust rikkunud.”

Üks “omadest”, Slava Ukraini, on puhtaks pestud. Järgmine.

BNS kirjutab: “Politsei ei alustanud kriminaalasja Sihtasutuse Liberaalne Kodanik ehk SALK tegevuse asjus, milles sihtasutusele heideti ette valimistulemuste mõjutamist. /…/ …kuriteoteates ei ole esitatud piisavalt infot,” tõi PPA esile.
“Kriminaalmenetluse alustamine on lubatud vaid juhul, kui on piisav alus arvata, et kuritegu on toime pandud /…/ seetõttu leidis keskkriminaalpolitsei, et esitatud kuriteoteate pinnalt kriminaalmenetlust ei alustata,” märkis PPA.

Äärmusorganisatsioon SALK on puhtaks pestud. Jne…

Kui oleks EKRE vastu midagi leitud, siis hüppaks see seltskond kasvõi pükstest välja, et asi suure kella külge saada…

Uued Uudised