Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Riik liigub täieliku õuduse ja nõdrameelsuse suunas

-
17.06.2023
(:) kivisildnik

Kristina “Kannel ja Pastel” Kallas on teinud muljetavaldava religioosse avalduse. Vastates Riigikogus Varro Vooglaiu küsimusele, avaldas ta kõige ehtsamaid satanistlikke seisukohti kinnitades, et ka kristlikud koolid peavad hakkama õpetama satanistlik-homoseksuaalset abieludogmaatikat. Midagi muud ei olegi oodata ministrilt, kes võttis oma nõunikuks algharidusega seksuaalaktivisti.

Ma ei taha seksuaalaktiviste. Mõistusevastane ja tülgas. Lihtsalt teadmiseks, et meil põhiseaduse kohaselt riigikirikut ei ole. Juba sel põhjusel on satanistliku mees-mees ja naine-naine abielu riiklik pealesurumine haridussüsteemile ebaseaduslik. Ma ei pea siin vajalikuks langeda põhjalikku teoloogilisse arutlusse satanismi ja pederastia olemusliku ühtekuuluvuse üle.

Siiski on vaja tuua mõned selgitused. Satanistid on Jumala ja Jumala loomingu ning Jumaliku elukorralduse vastu. Neil on kõik tagurpidil, rist on tagurpidi, halb on hea ja perversne on normaalne. Saatana preestrid on tunnistanud, et nad peavad rikkuma kõiki kümmet käsku, muude hulgas ka seda, mis ütleb, et sina ei pea tapma.

Nuripidine seks on satanistide usukomme, nii nagu ka abort ja sõjaõhutamine ning mahitamine ja planeedi elanikkonna vähendamine, muu hulgas mürgisüstide abil, on Saatanale meelepärane tegu. Kõik mis tapab, on selle surmasekti jaoks hea, seega ka kohustuslik ning satanistlik minister viib selle koos oma satanistliku nõunikuga ellu. Surmakultuse rituaalne seks on homokiim, selles pole vähimatki kahtlust.

Mõned näited, mis teevad mõttekäigu jälgimise lihtsamaks. Satanistide Baphometi kujud, mis on püstitatud mitmel pool maailmas, kujutavad sarvikut, kellel on nii mehe kui naise sugutunnused – saatan on soosooda ja selline on tema õpetus. Sageli kujutatakse biseksuaalset sarvikut koos lapsega – ilmne viide pedofiiliale.

Aleister Crowley, tänapäeva satanismi vaimne isa oli räme piider, narkomaan ja oma mälestustes kinnitab ta, et on ohverdanud tööstuslikus koguses lapsi. Crowley jüngrid sageli sooritasid enesetapu või muutusid narkomaanideks ja prostituutideks – kahju küll, taoline saatus ootab väga tõenäoliselt ka satanistlike koolide õpilasi.

Tänase maailma eliit on varjamatult satanistlik, see väljendub homoseksuaalses meelsuses, abordiihaluses, sõjakultuses nagu ka okultsete sümbolite kasutamises ja ülimalt veidrates ja vastikutes rituaalides. Meenub muusikaauhinna Grammy tseremoonia, kus homolaulik kandis sarvedega kaabut ja translaulik oli puuris ning teda peksid naiskuradid pikkade piitsadega. Tore lastel telekast vaadata?

Friigiabielu õpetamine koolides on laste ilmselge seksualiseerimise esimene samm. Laste seksualiseerimine algab abieluvaledega, hiljem lisanduvad sellele perverssuste teooria, pornograafia ja praktika. Lihtsalt jälgige uudiseid, mis kajastavad lääne haridussüsteemi süvenevat perverssust.

Homoasjandusele lisaks ja selle järel tuleb mõistagi satanistlik transkohitsemine. Nii on see kõigis satanistlikes riikides olnud. Kohitsemine on aga eriti ohtlik, lapsed sandistatakse keemiliselt ja kirurgiliselt varases nooruses ja nad ei saa enam kunagi normaalset elu elada. Kui sellist jälestusväärset liini ajab meie riik ja haridusministeerium, siis tuleb see riik juhtida tagasi põhiseaduslikule rajale. Loodame väga, et see toimub ilma suurema vägivallata. Muud võimalust ma ei näe.

Laste seksualiseerimisele ja selle järgmisele etapile – laste kastreerimisele tuleb olla otsustavalt vastu. See praktiga on tülgastav, ebainimlik ja ilmselgelt kuritegelik. Keegi ei tohi lastel mune maha võtta ega munasarju välja kiskuda, see on barbaarne ja elajalik usukomme, hullem kui mõnede afroeuroopa hõimude kliitori eemaldamise komme.

Samm-sammult lähevad satanistlike riikide hullumeelsed teod aina õudsemaks. Meenutame, et kogu see homotrall algas jutuga sellest, et kelle asi on, mida kaks täiskasvanut oma magamistoas teevad. Nüüd me näeme, et kõigepealt laieneb piidrite magamistuba tänavale ja meelelahutusse. Täna on voodid veetud juba haridusministeeriumisse, peagi lisanduvad ka kirurgilised operatsioonilauad.

Esiteks pole ministeerium ei magamistuba ega rajoonihaigla kirurgia osakond ja teiseks pole see normaalne. Kui täiskasvanud satanist või sektivõrku langenud lihtsameelne soovib anaal- või kohitsemisteenust, siis on see tema enda isiklik asi. Riik, eriti riiklik hariduspoliitika ei puutu siia kuidagi, ma ei mäleta, et mõni minister oleks tulnud mind rahuldama.

See on ühelt poolt diskrimineerimine ja teiselt poolt hullumeelsus. Riik tuleb seksist lahutada. Kohitsemine peaks igas normaalses ühiskonnas olema keelatud, keelatud peaks olema ka laste sandistamise propaganda. Kastreerimist ei saa enam tagasi pöörata, kahju on korvamatu, santide elu aga maapeale põrgu. Kuradil ja sadistlikel pervertidel muidugi lusti palju.

See ei ole demokraatia, see ei ole inimõigus, see ei ole õnn, see ei ole hea. See on kohutav kurjus, kohutav ajupesu ja kõige ilmsem surmasekti praktika. Kohitsemist praktiseeris kunagi ka skopetsite usulahk Venemaal, pole kuulnud, et seda seltskonda kunagi oleks lastele eeskujuks toodud või et need friigijõugud oleks midagi silmapaistvat saavutanud ning kujutaksid endast ideaalühiskonda.

Kaugel sellest. Ma julgen oletada, et skopetsite talumine oli liberaalse tsaarivõimu viga ja see võim sai ka teenitud karistuse ning pühiti maa pealt. Kohitsemisriike ei tohiks üldse olemas olla. Kõige vähem peaks liikuma Eesti Vabariik täieliku õuduse ja nõdrameelsuse suunas. Aga ta liigub, ohu märgid on olemas, tendents on nähtav.

Ei meenugi midagi jubedamat, isegi eelmise okupatsiooni ajast, laste kohitsemine riikliku poliitikana on hullem kui Gulag ja küüditamine kokku. See tuleb lõpetada. See on väljakannatamatu õudus. Vali Sven Sildnik riigikokku, see kamp seal on ohtlik. Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Sanga talus 16.06.2023