Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ukraina venelastele alla ei anna, aga LGBT-le juba alistub

-
17.06.2023
Ukraina alistub LGBT-le.
© UU

Ukraina võib olla edukas võitluses Venemaa vastu, aga oma riigi kavatseb ta kaotada liberaalsetele “uusväärtustele” – “Ministry of Culture paints its logo in LGBT colours – The Ministry of Culture believes that promoting homosexuality is one of the key foundations of freedom”, seisab Ukraina kultuuriministeeriumi teates. Sama teed läheb ka nende välisministeerium.

“Ukraina kultuuriministeerium signaliseerib, et seisab õigete väärtuste eest. Paistab, et Ukraina riik on asunud ametlikult juurutama ühiskonnas seda kurjuse ideoloogiat, mille vastu me siin Eestis praegu võitleme. Vabadust ei ole Ukrainale ette nähtud. Eestile ka mitte. Oled vene orjuses või oled lääne orjuses. Orjameelne eliit teenindab vajadusel üht või teist jõudu,” kirjutab vaimulik ja veebiväljaande Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri sotsiaalmeedias.

Selle all küsib üks kommentaator: “Kuidas sellele rämpsule Ukraina elanikkond reageerib?” Teine lisab: “Ukrainal on suuremad mured kui vikerkaare logo mõnel veebisaidil. Relvi saab vist rohkem kui globehomeoligarhidele silma teha. Pragmaatiline peab olema.”

Ukrainlased on valmis sööda alla neelama ja homod omaks võtma: “Vladimir Putini sissetungil Ukrainasse näib olevat ootamatu kõrvalmõju: Ukrainas on kasvanud toetus LGBT-kogukonnale, kirjutab the Guardian. Koostamisel on tsiviilliidu seaduse eelnõu, mis annaks sarnaselt meie kooseluseadusele esimest korda samasooliste partnerlustele seadusliku staatuse.” Ehk nagu ütleb üks Ukraina konservatiiv: ta tegevat seda Venemaa meelehärmiks.

Homoagenda on paraku sedavõrd salakaval, et sellele sõrme andes kaotab terve käe ja hinge takkaotsa.

Uued Uudised