Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Varro Vooglaid: ajal, mil vaba ja õiglase ühiskonna alused on ilmselge rünnaku all, peaks kõik kodanikud peeglisse vaatama

-
18.06.2023
Varro Vooglaid

SAPTK esimees ja Riigikogu EKRE fraktsiooni saadik Varro Vooglaid ütleb oma sotsiaalmeediakommentaaris, et vaid vähestel jätkub julgust praeguste lammutavate arengute vastu välja astuda ja üks neist on vandeadvokaat Paul Keres, kes on öelnud: vaenukõneseadus on samm vabaduse puudes vaevleva ühiskonna poole.

“Eesti oleks väga palju parem koht, kui ei oleks nii, et rohkem kui tuhandest advokatuuri liikmest on vaid mõned üksikud suutelised sellised elementaarsed tõed avalikult välja ütlema – ühise hüve taotlusest lähtudes, mitte hästi makstud tellimustööna. Sama kehtib ülikoolide õppejõudude, ajakirjanike, ettevõtjate ja nö kultuuriinimeste kohta. Kõik võiksid vaadata pikalt peeglisse ja küsida endalt, kas ollakse kodanikud või ei olda ning kui ollakse, siis millised moraalsed kohustused sellega kaasnevad olukorras, kus vaba ja õiglase ühiskonna alused on ilmselge rünnaku all,” kirjutab Varro Vooglaid.