Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaubandus-tööstuskoja juht Toomas Luman kahtleb tugevalt Eesti valitsuse kursis

-
19.06.2023
Laadime sisu...

Kaubandus-tööstuskoja juhiks tagasi valitud ehitusettevõtja Toomas Luman ütles läinud nädalal ETV saates “Esimene stuudio”, et pole kindel, kas hambad ristis eelarvetasakaalu poole sammuv Eesti on ikka õigel kursil, arvestades, et Euroopa suured riigid ei saavuta seda ilmselt kunagi.

Murepilved Eesti majanduse kohal sunnivad küsima, kuidas taastada Eesti majanduskasv ja Eesti ettevõtete konkurentsivõime.

„Kaubanduskoja peadirektor Mait Palts on kaks kuud üritanud kokku leppida kohtumist rahandusministriga, oleme selles operatsioonis totaalselt ebaõnnestunud,“ kurtis ta.

Praeguse majandusseisu kohta ütles Luman, et olukord on hull, aga küllap see saab veelgi hullemaks minna: „Kunagi, ühe teise kriisi ajal, käis tööandjate kongressil toonane peaminister Andrus Ansip ja siis tööandjate keskliidu esimehel Jüri Käol oli kaks uudist kuulajatele, et esimene uudis oli see, et meil käis külas peaminister, ja mitte nii hea uudis oli see, et peaminister oli ilmselt mitte selle riigi peaminister, kus ettevõtjad elasid. Mina olen diplomaatiline ja mitte otseütleja. Meil käis ka täna peaminister külas ja ma oleksin meie kohtumise võtnud kokku nõndaviisi, et vaata kui huvitavalt erinevad inimesed ühte ja sama situatsiooni võivad täiesti erinevalt näha ja tunnetada.“

 

Allikas: ERR