Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tere tulemast reformierakondlikku Nõukogude Liitu, kus kohtunikud söövad käest oravatoitu

-
22.06.2023
Just nii, lõuad pidada ja edasi teenida!
© Erki Evestus

Portaal Uued Uudised vahendab kahte tähenduslikku uudist: esiteks, Riigikohus andis taas õiguse võimuliidule ning sama koalitsiooni poliitikud arutlevad selle üle, millisesse Euroopa ossa Eesti kuulub.

Alustaks viimasest: Reformierakonna juhtimisel kuulub Eesti vaieldamatult endisesse NSV Liitu. Sest demokraatia hävitamisel käitub oravapartei täpselt samamoodi nagu NLKP, luues täiel määral keskkonda ainuparteilise valitsemise jaoks.

Riigikohtust on saanud ehtsaim marionett reformierakondlaste kättes, pehme kui vaha oravakäppades. Ükspuha milline opositsiooni kaebus, eriti EKRE oma, sinna ka ei jõuaks, otsus on alati võimule soodne, olgu siis tegu e-valimiste vaidlustamise, Riigikogu juhatuse diktaatorlike otsuste või millegi muuga, Riigikohus lööb Stenbocki maja suunas kulpi ja kirjutab toetava otsuse välja.

Muide, Riigikogu juhatuse otsused ei saa olla õiged juba ainuüksi seetõttu, et enamasti on nende vastu hääletanud juhatuse opositsiooni esindaja, mis teeb need otsused ilmselgelt vaid võimupoolseks.

Riigikohus on üdini võimutruu moodustis, täpselt nagu „vana hea“ sovjetlik võimu käepikendus. Alama astme kohtud on veel julgenud teha õiglasi otsuseid, näiteks vaktsineerimisest keeldujate osas, kuid Riigikohus on ehtne marionett-teater.

Riigikohus, prokuratuur, kapo, politsei, meedia, president… kõige üle valitseb süvariik. Kui kellelegi teeb see arvamus nalja, siis jälgige mistahes võimu ja opositsiooni vastasseisu ning näete, kelle käest eelnimetatud institutsioonid leivapalukese vastu võtavad ja kelle suunas nad klähvivad.

Ja samas tulid järgmised uudised: “Eesti 200 poliitik Tarmo Tamm pääses Käsmus tehtud metsaraie osas karistuseta”, mis tähendab taas, et “hunt hunti ei murra” ning teade Nursipalust: “Sõmerpalu-Mustahamba tee on seoses kaitseväe harjutusala laiendamisega tulevikus kavas tavaliiklusele sulgeda. Nõukogude ajal liikusid siin sõjamasinad, ent tee jäi liiklusele avatuks. 1990. aastatel koos Vene vägede lahkumisega viidi siitkaudu välja siin asunud tuumapead. Paljudele inimestele on see olnud lapsepõlvest saati tee koju, kooli või tööle. Nüüd tahetakse see tee kohalikele täielikult sulgeda.”

Reformierakond on suurem okupant kui päris okupant oli?

Uued Uudised