Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vabadussõda võideti Eesti rahvusriigi, mitte „uusväärtuste“ nimel

-
23.06.2023
Tänane liberaalide Eesti sellest lubadusest enam kinni ei pea.
© UU

Mõne aasta eest, kui rahvuskonservatiivid olid valitsuses, toimus Lõuna-Eestis Võidupüha mälestusüritus, millel sõna võtnud noor naine teatas, et tema vanavanaisa ei võidelnud Vabadussõjas selle nimel, et Eestis vaenataks samasoolisi paare.

Vastusõnavõtus ütles üks vanem mees lillelapsele, et tema vanavanaisa võttis vintpüssi ja läks Vabadussõtta vaenlasi tapma, mitte ühiselt suurt kalli-kalli tegema, ja tollases Eesti külas vaadati poissi, kes tüdrukute asemel teisi poisse noolis, paremal juhul kui külaveidrikut.

See Võidupüha vahejuhtum ilmestab hästi seda, kui viltuse mõtlemisega on „sallivuslased“. Ka täna kõlab kindlasti üle Eesti sõnavõtte sellest, kuidas meie esivanemad olevat võidelnud mingite „euroopalike väärtuste“ eest. Ei, nad ei võidelnud.

Nad ei võidelnud isegi mitte selle eest, et „integreeruda“ Euroopasse, sest see Euroopa oli tollal suurest sõjast purustatud, rahvad olid üksteist miljonite kaupa hävitanud, sinna polnud meil asja, sest ka Landeswehr esindas „saksa väärtusi“.

Meie esiisad võitlesid Eesti riigi, rahvuse ja kultuuri eest, et see säiliks nii, nagu kirjutati põhiseaduse preambulisse. Isegi Iseseisvusmanifestis oli „kõigile Eestimaa rahvastele“ mõeldud selles kontekstis, et eestlaste rahvusriigis on kohta ka neil, kes hetkel siin elavad. Keegi ei mõelnud selle all tulevikus siia voorivaid sovjetivenelasi, usbekke, neegreid ja teisi rändlejaid, nagu liberaalid seda tänapäeval serveerida püüavad.

Otse enne tänavust Võidupüha võtsid Eesti uusjuunikommunistid vastu rea seadusi, mis põrmustavad kõik selle, mille nimel võitlesid meie esiisad Vabadussõjas – nad hävitasid traditsioonilise mehest, naisest ja lastest koosneva eesti pere tuleviku, nad võtsid suurperedelt ära raha, nad lasevad Eesti täis võõraid, nad plaanivad vastu võtta sõnavabadust piirava vaenukõneseaduse ja palju muud eesti rahvale vaenulikku.

Eestis ei ole praegu võimul mitte Võidupüha valitsus, vaid kamp, kelles on nii landesveeri, punavenelasi ja –hiinlasi ning kõiki neid, kes ei tahtnud vaba Eesti riiki. Täna esineb see maailmakodanike jõuk Eesti Vabariigi nimel ja kiidab Võidupüha, tegelikult aga hävitavad nad 1918. aastal loodud ja 1991. aastal taastatud rahvusriiki.

Täna on meie, rahvusmeelsete eestlaste püha, „Kallased“, kes te esindate pigem Eesti töörahva kommuuni, hoidke oma rõvedad käed Võidupühast eemal.

Uued Uudised