Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Head jaanipäeva, Ivan Makarov, tõeline eesti mees!

-
24.06.2023
Ivan Makarov
© Uued Uudised

Täna on Jaanipäev, mille puhul on „toksiliselt maskuliinselt“ põhjust õnnitleda kõiki Jaane ja Jaanuseid, kuid kuna ka eestlaste naabrid tähistavad seda päeva kui Ristija Johannese sünnipäeva, siis oleks põhjust peatuda ühe Ivanil, kes on reaalses Eesti elus tõeline Jaan.

Kuigi ajakirjanik ja kolumnist Ivan Makarov on rahvuselt venelane, on ta tõeline eesti mees – vähemalt pooled eestlastest ei seisa nii kaljukindlalt eesti rahva, tema keele ja kultuuri ning traditsiooniliste väärtuste eest kui Ivan. Kui enamik Lembitu rahvast on võõrale vaimule alistunud, seisab Ivan ikka veel koos rahvuskonservatiividega põlisrahva eest.

Ivan Makarov austab piiritult eesti rahvast – kui kõik siinsed venelased oleks nii eestimeelsed kui tema, poleks meil mingit probleemi eesti keele kui riigikeele positsiooniga, Eesti Vabariik oleks selge rahvusriik koos kultuuriautonoomiatega neile sõpradele teistest rahvustest, kes austavad eestlasi põlisrahvana sama palju kui Ivan, meil poleks mingeid probleeme Maxima teenindajate või Bolti taksojuhtidega ning ka 9. mai oleks pigem langenute mälestamine kui jõudemonstratsioon. Kui võrrelda Ivan Makarovi eestimeelsust näiteks Yana Toomi põhimõtetega, siis viimane on pigem Vene presidendi hääletoru Maria Zahharova kloon, kummaski neist, ei Toomis ega Zahharovas, pole vähimatki austust Eesti ja eestlaste vastu. Ivan Makarovis on see austus omakasupüüdmatu ja siiras.

Kui kasutada Kaja Kallase Riigikogus räägitavat retoorikat, siis peaminister on eestimeelse Ivan Makaroviga võrreldes nagu Olga Lauristin, Signe Riisalo on Aleksandra Kollontai, Kristina Kallas on lihtsalt suvaline nagaaniga naistšekist, Jevgeni Ossinovski on Ždanov, Lauri Läänemets on Vares-Barbarus, jne. Eestlus on Eestis normaalsus ja sellega võrreldes on Reformierakond, Eesti 200 ja sotsid selged äärmuslased, nagu Hizbollah, Hamas, Antifa, NLKP, Extinction Rebellion…

Praegu on Eesti Vabariik jõudnud olukorda, kus lüüakse viimast lahingut Eesti eest, täpsemalt rahvusriigi, eesti keele ja kultuuri püsimise eest. Kuna võimul on kosmopoliitsed-multikultuursed äärmuslased, tuleb rahvusmeelsetel eestlastel tihedalt koonduda, ja hea meel on tõdeda, et meie seas on tõeliselt eestimeelne Ivan Makarov, mitte-eesti juurtega Lana Leemets ja mitmed teised meie sõbrad.

Ilusat Jaanipäeva, Ivan, vene juurtega eesti mees! Oleks Sinu-suguseid vaid rohkem, eriti meie endi, eestlaste seas.

Jüri Kukk