Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vaadakem tõele näkku: Eestis on võimu haaranud põhiseaduse-vastased vasakäärmuslased

-
24.06.2023
Nemad näitasid raskelt haigetele keskmist sõrme.
© UU

Reformierakonna, Eesti 200 ja sotside valitsust ei saa kuidagi legitiimsena vaadata – kui rahvast peteti parema valimistulemuste nimel, jättes rääkimata kavandatavast laiaulatuslikust maksude tõstmisest, mis nüüd ellu viiakse, on tegu ehtsaima valimispettusega. See valitsus ei saa kuidagi rõhuda rahva enamuse toetusele ja seega enda õiguspärasusele.

Tegu on pigem bolševistlike valetajatega – enamlased lubasid ju ka kõigile Venemaal tasuta maad, aga kui võim oli kindlustatud, tapeti jõukamad „kulakud“ maha, ülejäänud aeti kommuunidesse. Samamoodi on Putini-Venemaa lubanud varem austada Ukraina territoriaalset terviklikkust, kuid ise alustas vallutussõda. Kaja Kallasel on autokraatliku Venemaaga ikka ohtralt ühist, sealhulgas ka e-valimised, ihumeedia, allutatud kohtusüsteem ja nii edasi.

Praegune võimuliit on pesuehtne äärmuslaste kamp, kes rikub Eesti põhiseadust kõige jõhkramal moel. Viimased teerulliga läbisurutud seadused tõestavad seda ilmselgelt.

Põhiseadus ütleb: „Tsensuuri ei ole.“ Võimuäärmuslased on algatanud „vaenukõneseaduse“ nime all sõnavabadust piiravad muudatused.

Põhiseaduse preambul ütleb, et Eesti riik on loodud eesti rahva, tema keele ja kultuuri püsimise tagamiseks. Eesti on silmini slaavlasi täis lastud, see maa on muutunud Kolmanda maailma prügikastiks ning siseminister Lauri Läänemets allkirjastas hiljuti rändeleppe migrantide jaotamiseks.

Põhiseadus ütleb, et riik toetab eesti rahva kestvuse nimel eesti peresid ja on võtnud nad oma kaitse alla. Eesti rahva kestvust tagab ainult eluandev mehe ja naise abielu, millest tulevad lapsed. Valede koalitsioon aga tõstis just äsja homoseadusega pjedestaalile viljatu homoseksuaalse hälbe.

Põhiseaduse järgi on Eesti suveräänne riik, kuid paraku on suur osa iseseisvusest Brüsselile ära antud ja umbes 85% seadusandlusest luuakse eurodirektiivide baasil.

Selliseid näiteid saab lõputult tuua, aga üks on selge: Kaja Kallase valitsedes ei peeta kinni ühestki põhimõttest, mille nimel loodi 1918. aastal Eesti riik ja mille nimel see 1991. aastal taastati. Rahvusriigi, eestluse, suveräänsuse ja traditsioonilise pere asemel on nüüd eurodirektiivid, slaavistuv ja multikultuurseks muutuv riik, kolkaküladesse surutav eestlus, seksuaalsed perverssused ja ohtralt muid „euroopalikke väärtusi“.

Ka tagamaa on masendav: tänane Euroopa Liit ei ole üldsegi enam see, milleks loodi Söe- ja Teraseliit ning Euroopa Ühendus. Euroopa Komisjoni juhitav EL muutub ise liikmesriike ahistavaks impeeriumiks, kus on „üks tõde“, seal kaob sõnavabadus, hävitatakse kristlikku tausta, õhutatakse perverssusi, kontinent ujutatakse üle illegaalsete immigrantidega jne.

Eesti normaalsus on eestlaste rahvusriik, mida juhitakse Tallinnast, kuulumine Euroopasse teistega võrdsetel alustel, oma kristliku ajaloo austamine, mehe ja naise abielu prioriteet – kõik see, mille nimel loodi 1918. aastal Eesti riik. Kõik muu on räige äärmuslus, seda aga Reformierakond, Eesti 200 ja sotsid esindavadki.

Äärmuslastel on õnnestunud varemgi võim haarata, nagu islamiriigil Süürias ja Iraagis, Talibanil Afganistanis, Hamasil Gazas, Chavez-Maduro marksistidel Venetsueelas jne, aga pikka pidu neil pole. Nagu polnud lõpuks ka Rootsi äärmuslastel, kes suutsid siiski riigi täiesti ära rikkuda. Prügikasti jõuavad ka Reformierakonna, Eesti 200 ja sotside äärmuslased, kõik ossinovskid, odinetsid, läänemetsad, kallased, riisalod, pakostad ja muu normaalsuse hüljanud võimukamp.

Uued Uudised