Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Braavo, Läti! Oled mehe eest väljas!

-
24.06.2023

Venemaa jätkab vaatamata Prigožini tekitatud peataolekule järlekindlalt Ukraina linnade pommitamist ja ukrainlaste rahvuspõhist tapmist. Isegi kui nende vene terroristide enda kodu läheb põlema, jätkavad nad teiste inimeste hävitamist. Selle rahvaga on kõik, sest sel puudub rahvana igasugune empaatiavõime, mis on omane veel vaid üksikutele venelastele.

Venemaa putinlased ei saa enam nautida televiisorite ees oma jäähoki- ja jalgpallikoondiste nigelaid mänge maailma parimatega, aga vaatavad nagu märuleid reportaaže veristatud ukraina naistest ja lastest. Nad naudivad genotsiidi, nagu ühed õiged fašistliku riigi elanikud.

Ööl vastu tänast kõlasid kõikjal Ukrainas taas õhuhäire sireenid. Täna toimusid plahvatused Kiievis ja Harkivis. Venelased tulistasid rakettidega vähemalt viit piirkonda, nendes rünnakutes hukkus kolm inimest. Ukraina pealinnas Kiievis sai raketist pihta saanud kõrghoones tulekahjus kannatada kaheksa tsiviilelanikku.

Lätlastel sai sellest mõõt lõplikult täis. Erinevalt Eestist teostab Läti venestamise asemel derussifitseerimist ja seal on null tolerantsi umbkeelsuse ja putinimeelsuse suhtes.

TACC edastas pommuudise: Läti Vabariik lõpetab igat tüüpi viisade väljaandmise venemaalastele. Sellise avaldusega esines president Edgars Rinkēvičs. Uudist hetkel täiendatakse.

Eestis aga kostab Kaja Kallaselt miljoneid saanud venekeelses meedias siia kolinud „vene liberaalide“, venekeelsete Donetski „põgenike“ ja Yana Toomi lakkamatu kuri hala, et ei anta venelastele piisavalt palju ja kiiresti viisasid.

No vähemalt Läti jääb püsima, kui Eesti seda ei taha.

Ivan Makarov