Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Käes on kättemaksjate aeg

-
28.06.2023
Kaja Kallas on saanud viljatuse propageerijaks.
© Erki Evestus

Pärast abielu väärastamise seaduse vastuvõtmist räägitakse justkui mingit armastuse võidukäigust, kuid see on pelk illusioon, sest seadus on kättemaksuks, mitte armastuseks.

Paar suve tagasi märatses Ameerikas marksistlik liikumine Black Lives Matter, kes väitis ennast võitlevat rassilise võrdsuse eest – tegelikult on kogu selle liikumise eesmärk maksta valgetele kätte nende senise poliitika eest mustade suhtes.

Kui linnapõletajad olid demokraatide valitsetavates osariikides ja linnades võimu haaranud ning presidendiks sai vasakäärmuslane Joe Biden, korraldati paljudes Ameerika linnades valgetele kursusi, milles nad pidid lahti ütlema oma “valgest olemusest”. See oli otsene teise rassi alandamine. Isegi Rootsis põlvitasid valged naispolitseinikud mustade migrantide ees.

Ka radikaalfeminism on juba aastaid tegelenud mitte naistele võrdsete õiguste tagamise, vaid “toksiliselt maskuliinsetele” meestele kättemaksmisega.

Sama näib praegu toimuvat ka LGBT ja homoseksualismiga. Pikki aegu oma hälbe eest karistatud ja alandatud geid maksavad uusmarksismi toel traditsioonilisele eluandvale perele lihtsalt kätte, võttes neilt ära kõik, abielu, perekonna, lapsed (lapsendamine), positsiooni ühiskonnas. Kristlasi, traditsioonilise pere toetajaid, konservatiive ootavad ees rasked ajad, kus neid hakatakse mõnitama, neid sunnitakse homoseksualismi ülistama ja enda seisukohtadest loobuma – ja seda teeb üks tühine vähemus, kuivanud oks elupuul.

Kõik see tähendab, et mingit armastuse ühiskonda ei tule – vahetuvad vaid kiusajad ja tagakiusatavad. Konfliktid aga koguvad varjatult jõudu, et kord katastroofiga lõppeda.

Uued Uudised