Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Hordid on hordid, kodusõda on kodusõda

-
01.07.2023
(:) kivisildnik

Olukord anaalsotsialistlikul Prantsusmaal ei ole kiita, kodusõja puhkemist on ennustanud kohalike jõustruktuuride helgemad pead, ja nii ongi, väikeste madinate periood on jäänud ajalukku: vahistatud on 900 riigipöörajat ning tänavatele on toodud 45 000 võmmi, Pariis ja mõnigi muu sotsispesa põleb aga jätkuvalt lahtise leegiga.

 

Globaliseerumine, avatus, mürgi süstimine, sallivus, multikultuur, dementsus, Aafrika, kliimahüsteeria, islam, sotsialism, metsaelajate kombed, arvutimängud, feminism ja homoseksualism ei saagi muud tulemust anda. Lollusel ja reetmisel on hind ja seda tuleb maksta. Kaasa tunda ei ole meil kellelegi. Ise tegi.

Võrdleme olukorda nn riigipöördega Venemaal. Riigikukutajad ei jõudnud Moskvasse, kuigi neile ei osutatud massiivset vastupanu, tõsi, pensionärid kaevasid paneelmajade hoovidesse kaevikuid. Pariis on aga riigikukutajaid täis, paljud teised linnad samuti, mässajatele on antud kinnisvara, kindel sissetulek ja eristaatus – ütleb ju meilgi alla kirjutatud rändelepe, et immigrandid on alati ja igal pool toonud kaasa ainult head ja nende kohta ei tohi lehes öelda ühtki halba sõna, telekast rääkimata.

Riigipöörajate olukord on Prantsusmaal väga hea, neid sünnib järjest juurde ja nad on iga päevaga vihasemad ja agressiivsemad. Seda on tänavatel näha: kisa, suitsupilved, lahingud, ilutulestiku rünnakud ja happevihm, mis ei ole üldse kliimale hea. Jumalaema kiriku mahapõletamise asjaolud ei ole minu jaoks lõpuni selged, igal juhul põletatakse sadu kirikuid, fakt.

Võrreldes Wagneri 4000-5000 löögirühmaga on Prantsusmaal riigikukutajaid oluliselt rohkem, julgen oletada üle 10% elanikkonnast. Nad on ka paremini abirahadega varustatud, sisuliselt aegade lõpuni, samas on Prigožinil majandusraskused. Eelkõige on neil aga kõrge islami moraal, nad pole pragmaatilised palgasõdurid, vaid fanaatikud ja märatsemisentusiastid.

Wagneri bandiite demoniseeritakse, Pariisi mõõdukaid pealõikajaid aga mitte sugugi. Otse vastupidi, BLM on eeskuju ja ka õnnistus ning tegevusjuhis, kolonialismi süü ideoloogia on Prantsusmaal kohane ja seega toimib paremini kui meil, kus see jääb ainult kunstisaalide kurioosumiks.

Karistamatuse tunne annab tahtlikult kruvitud pingetele hoogu ja mere tagant toovad paadid aina juurde uusi ja hästi puhanud võitlejaid. Politsei ei ole siiani julgenud “eeslinnade horde” puutuda ja praeguste linnalahingute põhjus on ühe nn nooruki mahalaskmine politseioperatsiooni käigus. Laskja politseinik ilmselt tükeldatakse.

Mis maksab 900 vangi ülalpidamine? Mis maksab 45 000 politseiniku ületunnid? Millise valusa tagasilöögi annab bensiinikanistrite, hapete, ilutulestiku ja põlevate ainete müügi keelda. Bensiinijaamad panete kinni või, õnnetud konnaõgijad? Kas plast- ja veinipudelitest on põlisel joodikute maal puudus? Nalja teete või? Olete hakanud prügi ära vedama või? Te ei saa seda sõda võita, inglismaa keelas kunagi lauanugade müügi, kas individuaalne terror lõppes ära? Hahaaaa!

Siinkohal on kohane tsiteerida Prantsuse erukindralite kirja: “”Tund on sünge, Prantsusmaa on hädaohus,” kirjutavad erukindralid, lisades, et “eeslinna hordide” (viidatakse Prantsusmaa linnade peamiselt sisserändajate linnaosadele) ja teiste “meie maa põlgajate” vastu tegutsemata jätmine viib “kodusõjani”, kus hukkunuid on “tuhandeid”.”

Kõngevad miljonid, selle peale võib mürki võtta. Jutumärgid võib ära jätta, hordid on hordid, kodusõda on kodusõda ja nende maa põlgajad on nende maa põlgajad. Siin ei ole midagi pisendada, kahelda ega vaidlustada. Malmölik-sodomiitlik idüll peab lõppema ja ka lõppeb täieliku kaose ja verise õudusega. Mingeid leebeid arenguid ei ole ega tule.

Prantsusmaa pehmet ja sujuvat islamiseerumist kujutav romaan “Alistumine” on ajakohane, veidi prohvetlik ja igati soovitatav. Ometi ei ole Michel Houellebecq näinud või tahtnud näha seda, et islamiseerumine ei toimu veretult. Äraostmine on ainult esimene etapp ja puudutab ainult eliiti, kui sedagi – edasi tuleb see, mida me täna näeme ja mis meid homme öökima ajab.

Hordide jultumus on aina kasvanud, sest politsei kardab neid, ajakirjandus ei julge probleemist rääkida ja poliitika ilmselgelt soosib nende maa põlgajaid. Mõni karvasem seksikirjanik nagu Houellebecq kobiseb poole suuga, aga sellest pole kasu olnud, pole aidanud ka erukindralite kiri. Le Pen on punareite retoorikas ikkagi kohutav nats.

Prigožinil tekkisid Moskva peale liikudes logistikaprobleemid, sillad läksid ja oligi kõik. Teelt kõrvale keerata ei saa, sest siis lõpeb kütus. Hordide linnaosadesse ei siseneta ilma soomusautota – politseil, kiirabil ja tuletõrjel on logistikaprobleemid, vaatame, kas komandanditund ja ühistranspordi sulgemine annab mingi tulemuse, ebatõenäoline. Katkukolded ei vaja mingit metrood, nad on tulnud et jääda.

Eriti loll on Macron oma jutuga, et süüdi on vägivaldsed arvutimängud: Macron väitis, et osad noored elavad tänavatel välja arvutimängudes kogetut. Prantsusmaa presidendi väitel palutakse sotsiaalmeediaplatvormidel tundlik sisu eemaldada, vahendas Prantsuse leht Le Monde.

“Tundlik sisu”, mis kuradi tundliku sisu! Haledad rotid ei julge isegi terroristide propagandat õige nimega nimetada. Keegi kusik palub sotsiaalmeedia islami fundamentaliste, et nad oma propaganda ära kustutaksid. On see reaalne?

Miks siis 45 000 menti tänavatele saata, kui putukaid saab tõrjuda veenmismeetodil? Hale, loll ja hambutu on see pankurite-sodomiitide valitsus. Kas mind või sind on keegi sotsiaalmeedias palunud? 30 päeva virtuaalvanglat kümneid kordi ilma mingi jututa ja varitsensuur 24/7.

Mul on paremaid ideid kodusõja lõpetamiseks, tuleb anuda äärelinna horde, et nad koliks kesklinna ja läheks tööle, et nad integreeruksid homokultuuri, võtaks vabatahtlikult omaks teadusliku ateismi ilmavaate ja teeksid aborte, mitte ei sünnitaks 8 last per kärss. Ja taoksid turakat, mitte ei mängiks arvutis kolmandat maailmasõda.

Pariislased, raudsed mehed, karastuvad tules. Sinna te piditegi oma immigratsiooni- ja kliimaluuludega jõudma. Ma söön oma mütsi ära, kui te kõik pole transnaised, eided ja tädistunud homod. Just, just, see ongi teie paljukiidetud tugevus.

Tõenäoliselt saadakse see riigikukutamise ja kalifaadi ehitamise katse kontrolli alla, kuid pikas perspektiivis väljapääsu ei ole. Prantsusmaa on hukule määratud, Euroopaga on lõpp – BLM ja hambad. Süüdlast ei ole vaja kaugelt otsida – globalist, sots ja võukpõhulõuast idioot tegid. Meie valistus, meedia ja piidrivalija ei õpi toimuvast muidugi midagi.

Me oleme samal hävingukursil kui konnaõgijad – luulud, asendustegevused, perverssused ja ennasthävitav ustavus globaalsele satanismile on asendanud põhiseadusliku korra. Vali Sven Sildnik riigikogusse, muidu nad tapavad su ära, päästavad valla kodusõja ja löövad kaikaga pea lõhki. Vali elu, vali paberil!

( : ) kivisildnik
Sanga talus 1.07.2023