Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKRIITIKLA: Alar Karis on Gogoli „Surnud hingede“ tegelaskuju. Kas ERR-i juhte sünnitasid ikka eesti emad? Tallinna linnapea on Mihhail Kõlvart, delfistunud „Eesti naine“ mingu Metsa. M. Mändmaa sõitku Texase järvele Jaroslavli!

-
01.07.2023
Üks laps sai küll aru, kellega tegemist, aga poisikluti käed jäid kahjuks lühikesteks…

Eesti presidendiametnik Alar Karis on täiesti kompleksivaba raudsete närvidega inimene. Ta ilmus ka täna meie valitsuse poolt paljaksvarastatud laste ette – eile toimetas nende supiköögis, täna poseeris Vabaduse väljakul nende noorte taustal, kelle perede toetusi kärbitakse. Just tänu sellele, et Karis kirjutas alla vastavale jõuga läbisurutud perevaenulikule seadusele, mille võis ta vabalt väljakuulutamata jätta.

Ja eriti see Karise eile väisatud laste supiköök ei lähe meelest. Kas mäletate Gogoli „Surnud hingi“?

„Kelm!“ lausus Sobakevitš väga külmavereliselt. „Müüb teid maha, tüssab teid, ja pärast seda veel lõunatabki teiega!“

Edasi aga läheb kogu praeguse Eesti riigiaparaadi iseloomustamiseks:

„Kõik nad on kelmid, kogu linn on seal säärane: kelm istub kelmi kukil ja sunnib kelmiga tagant. Kõik on juudad. Üksainus korralik inimene seal ongi: prokurör; ja seegi on, tõtt öelda, siga.“

+ + + + + + +

Mäletate aastavahetust, kui ETV ülekandes Vabaduse väljakult keskööl ei kõlanudki eesti hümni? Selline liberastlik-globalistlik sigadus sündis koostöös tollase Kadrioru ametniku Kersti Kaljulaidi ja ERR-i ehk Eesti Riikliku Ringhäälinguga.

Ajal, kui venelased kuulasid oma Putini tervitust, sülitas eestlastele näkku oma läraka mingi eurokoja rott. Sellist asja ei unustaks ja ei andestaks mitte ükski teine rahvas, olgu ta kasvõi okupeeritud ja orjastatud. Miks küll ainult meil on haugimälu? https://www.youtube.com/watch?v=bJx4zchsyCI

Meie peavoolumeedia ei ole lootusetu, seal töötab ka ausaid ja professionaalseid ajakirjanikke. Teine küsimus on, millise diktatuuri ja häbematuse keskkonnas tuleb nendel töötada ja samas ellu jääda, kui näiteks „demokraatia ketikoerte“ üks väike füürer võtab tööle harimatu näitsiku ja kirjutab talle kohe suure preemia välja. Üks „vanast olijast“ professionaalne ajakirjanik lihtsalt küsib – mille eest, ma rügasin aasta jooksul tööd, mis oli üsna tulemuslik, aga preemia läheb äsja tööle asunud inimesele? Küsis hommikul, aga lõuna ajaks oli juba tänaval.

Nii juhtub mitte ainult eesti era-, vaid ka riigimeedias. Sellest ei räägita, ja rahvas arvab, et ajakirjanikud on mingisugused Batmanid või Supermehed, kes ei karda kedagi, ei sõltu mitte kellestki ja on alati tõe eest väljas.

Lubage nüüd südamest naerda.

Aga Õhtulehe kiituseks tuleb öelda, et see väljaanne esitas nüüd väga õige ja ajakohase küsimuse loos „Miks ei näinud telerist tantsupeo esietenduse otseülekannet?“

No esiteks sellepärast, et sel ajal kanti ETV2 kanalil Pärnu JK Vaprus ja Aafrika karupersest palju metsikuid (metsikult häid tahan ma öelda) mängijaid siia toonud Paide Linnameeskonna kohtumist, ETV-s aga mängiti ette salvestatud saateid, mis muidu oleksid ju palava ilmaga hapuks läinud. Aga 18.30 AK-d oli vaja küll Kalevi staadionile lohistada. Pakazuhha!

Õhtuleht kirjutab:

„Reede õhtul Kalevi keskstaadionil silmailu pakkunud XIII noorte tantsupeo esietendusele „Sillad“ sai kaasa elada küll nii kohapeal kui veebiülekannete vahendusel, ent nii mõnegi televaataja suureks üllatuseks ETV-d avades tantsupeo otseülekannet ei näinudki. Selle asemel tuuakse otseülekandes televaatajani hoopis tantsupeo viimane etendus, mis toimub laupäeval. Eesti Rahvusringhäälingu kommunikatsioonijuht Pille-Mai Helemäe selgitab, et otsus kanda üle justnimelt tantsupeo viimane etendus, on sündinud koostöös korraldajatega.“

Ei, no see muidugi muudab asja. Kui otsus „on sündinud koostöös korraldajatega“, siis on kõik „OK“, nagu armastavad väljenduda multikultiveeritud sallivuslased. Nii ERR kui ka korraldajad toituvad eesti inimeste rahadest, ja nende eesti inimeste laste mittenäitamine on sündinud koostöös korraldajatega, õige! Eesti lapsukesed harjutasid aastaid ja tulid põrgukuumaga väljakule, mõned kukkusid kokku janust, palavusest ja väsimusest, aga teil seal „sündis otsus“. Et te siili sünnitaksite vastukarva, riiklikud tolgused!

Kes teiesuguseid üldse sünnitanud on? Mitte ometi head eesti emad? Olete pillemaidud samasoolistest perekondadest? Eile teatas Geenius, et ERR uuriv ajakirjandus tuvastas: Tanel Padar, Karl-Eerik Taukar ja Robert Linna on sugulased.

„Siin haiseb juba perebändi järele,“ tegi Linna nalja, kui Padar saates üllatuslikult tema ja Taukari ette ilmus,“ kirjutab väljaanne.

Haiseb jah. Täiega.

+ + + + + + +

Delfi – Eesti Naine valetab ja desinformeerib nii eesti naisi kui ka mehi. Seal ilmus lugu „Tegus ja suurte ideedega Eesti esimene öölinnapea Natalie Mets: loodan, et kõikidel on sellised head inimesed kodus nagu minul“.

Vale. Mets ei ole öölinnapea.

„Natalie Mets on loonud oma raadio, korraldanud mastaapseid kultuurisündmuseid ning seisab vapralt rohelisema ja võrdsema tuleviku eest. Kust tuleb karisma, millega hakata Eesti esimeseks öölinnapeaks või teha menstruaaltarvikud koolides tasuta kättesaadavaks?“

Vale. Mets ei ole ei esimene ega mingi muu öölinnapea.

„Natalie tunnistab, et öölinnapeana on ta natuke rohkem tähelepanu pööranud eeskujulikum olemisele. „Ma ei ole siiski liiga palju pidanud oma elustiili muutma. Käin ikka aeg-ajalt väljas ja ausalt öeldes oleks ka imelik, kui ma öölinnapeana ei oleks kursis näiteks sellega, mis toimub ööelus toimub ja ei võtaks sellest osa.““ (kirjaviis muutmata – I.M.)

Kaks korda vale. Mets ei ole öölinnapea ja ei saa öölinnapeana tähelepanu pöörata – ei natuke rohkem, vähem ega üldse.

Tegemist on feigiga, Mets ei ole isegi abilinnapea mitte. Tegemist on tänutasuga sotside koalitsioonihäälte eest Tallinna linnavõimus – sotsiaalse töökohaga, aga erinevalt Savisaare liinibusside reisisaatjate sotsiaalkohtadega saab Mets mitte sandikopikaid, vaid tuhandeid eurosid palka. Tegelane on „ööelu nõunik“.

Isegi Tallinna linnavolikogu liikme ja kultuurikomisjoni aseesimehena ei oska ma öelda, mis nõu Mets öösiti annab ja kellele. Äkki võib sellelt tegelaselt pärida, kust saab öösel kondoome, peavalutablette, sotside tasuta hügieenisidemeid.  Või kell 3 öösel petipiima. Aga linnapea ta tõesti ei ole. 

Tallinna linnapea on nii päeval kui ööl härra Mihhail Kõlvart.

+ + + + + + +

Nägin eilses Reporteris kena nääpsukest tütarlast perekonnanimega Kirjutaja, kes väga nappides ujumisriietes luges ilmateadet. Luges hästi ja nägi ka väga hea välja.

Aga ärgu näiteks Venemaale nii mingu. Eriti Texase kanti.

Jah, Jaroslavlis on järv nimega Texas. Seal Kirjutaja moodi riides ehk napilt riietatud 16-aastasele saledale tütarlapsele tulid järsku kallale jässakamad daamid, andes talle korralikult peksa käterätiku ja jalgadega „ebasündsa“ väljanägemise eest. Seda videot tasub oma silmaga näha: Драка женщин на пляже у озера Техас в Заволжском районе Ярославля: видео, подробности – 30 июня 2023 – 76.ru

Meie lugupeetav valitsus, saatke palun Jaroslavli komandeeringusse M. Mändmaa.

Ivan Makarov