Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Oma rahvust maha salata, sama ränk on nagu orjaks müüa end. Kehtib punaprofessor Rainer Katteli kohta

-
01.07.2023
Rainer Katteli mõtted on orja mõtted. Vaba rahvas nii ei arva.
© Scanpix

Marksistliku professori Rainer Katteli omaaegsed seisukohad eestluse ja laulupeo kohta näitavad endiselt, kuidas globalistlikud renegaadid üritavad hävitada ühe väikerahva kultuuri ja sellega koos ka rahvast ennast.

TTÜ sotsioloogiaproffessor Rainer Kattel on nimelt väitnud, et laulupidu esindavat aegunud maailmapilti. “Arvan, et laulupidu… /…/ esindab vanamoodsat maailmapilti. See ei sobi avatud Eestiga, vaid esindab endist endassevaatavat Eestit, kus väärtustatakse minevikku. Okupatsiooni ajal sobis mõelda, et peame eestlust säilitama, nüüdses globaliseeruvas maailmas on vaja eestlus ümber mõtestada… /…/ Laulupidu pole aja nõuetega kaasas käinud. Ehk tuleks laulupeo puhul julgemalt mõelda, kutsuda sinna rohkem väliskoore ning lisada laulule-tantsule ka teater ja kino,” kirjutas ta.

Eestlust pole vaja ümber mõtestada, lihtsam on “kattelid” eestluse juurest minema peksta. Õnneks “tühistavad” nad ennast ise – pärast selliseid väljaütlemisi ei saa keegi tõsimeelsetest eestlastest globalistist punaprofessorit nagunii tõsiselt võtta. Orjahingedel pole vaba rahva sekka asja.

Pole kahtlustki, et Katteli arvamus esindab seda vasakliberaalset kampa, kes tahabki kõike eestlaslikku hävitada, kasutades selleks “uuendamist”, ja päris kindlasti on praeguses võimueliidis küllaga neid, kes juba valmistuvadki laulupeo “reorganiseerimiseks”, et selles oleks võimalikult vähe rahvuslikku ja võimalikult palju multikultuurset. Muide, täpselt sama üritati teha ka Nõukogude Liidu ajal, kui eestlaste laulupeo kavasse lülitati “vennasrahvaste” loomingut.

Kui Reformierakonna, Eesti 200 ja sotside koalitsioon pikaks ajaks võimule jääb, siis võibki juba järgmine laulupidu tulla selline, kus Alar Karise dirigendikepi all “leelotavad” neegrid, Kristina Kallas tantsib vene rahvatantse, Liisa Pakosta on kohal homokollektiividega ning Rainer Kattel teeb teatrit ja kino. Aga see tuleb juba libalaulupidu, sest siis on eestlasliku laulupeoga lõpp ja rahvusmeelsel osal tuleb see uuesti algatada. Ülo Kannisto “Vaba Rahva Laul” on näidanud, et saab taasluua ettevõtmisi, mis säilitavad endas rahvuslikkuse.

Kattel tahab “eestlust ümber mõtestada” – minnes laulupeo kallale ja rünnates “vanamoodsat maailmapilti”. Ja taas – õnneks pole eestluse ümbermõtestamine orjahingede otsustada. Kuni Eestis on olemas seegi veerandsada protsenti eestlasi, kes toetavad rahvuskonservatiivset maailmavaadet, ei saa “kattelid” eestlust hävitada. Isegi kui vasakliberaalid tembeldavad iga neegri, araablase ja venelase eestlaseks, ei saa võõrastest kunagi päris eestlasi, eestlased on ikkagi need, kel on juured selles maas, kellel on siin esivanemate hauad ja kes hoiavad oma keelt ja kultuuri. Libaeestlus ei saa kunagi päriseestlust üle võtta, kuni osagi sellest rahvast veel elab.

Katteli “avatud Eesti” on siia toonud ohtralt võõraid, kuhjaga perverssusi “euroopalike väärtuste” sildi all, 1918. aastal loodud rahvusriigi väärtuste hülgamise, võõrad totalitaarsed ideoloogiad, demokraatia hülgamise, sõnavabaduse piiramise ja palju muud negatiivset. Nüüd me vähemalt teame omi renegaate, kes eesti rahva hõbeseeklite eest orjaturule pressida üritavad.

Uued Uudised