Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Duo Karis & Kallas: vaadake neid õnnelikke noori, nad on ju kindlates kätes! Kas Tartu Postimees naeruvääristab valitsust? Venemaa, see kohutav homofoobiapesa. Õhtuleht pistis nahka laululaste püksid-traksid

-
02.07.2023

Nii peaministri kui p.residendi suust kõlas Laulupeol väide, et eesti noored on väga-väga heades kätes. Ehk need ühendatud riigianumad ka kõlavad ühtemoodi.

Ega Kadrioru ametnik risti ette ei löö: tänagi ilmus ta nendesamade laste ja noorte keskele, kelle peredelt võttis eesti rahva antud toetused. Koostöös Kaja Kallasega, kes ka ilmus noorte keskele.

Postimees tsiteerib Alar Karise sõnu laulupeol:

„Kui te kaamera ära pöörate minu pealt ja vaatate neid noori, siis saate aru, et need on väga toredates ja rõõmsates kätes.“

Kindlates kätes, tahtis vist öelda samades kindlates kätes seda reformierakonna valimisloosungit parafraseerinud marionett.

Tunni või paari pärast kasutas täpselt sama kujundit ka peaminister Kaja Kallas.

Vastu tahaks öelda: koristage oma “kindlad käed” meie lastest eemale. Nende kätega kärpisite te paljulapseliste perede toetusi ja rüvetasite perekonna püha mõiste.

+ + + + + + +

Mingil hetkel mõtlesin: kas Tartu Postimees hakkas äkki väljenduma Aisopose keele abil? Või siis Krõlovi valmide vaimus?

No otsustage ise: lugu „Poest viin näppu ja põõsasse seksima: joodikud teevad Annelinna mänguväljakul, mida ise tahavad“ on ikka väga kahemõttelise sisu ja pealkirjaga.

Mis muutub, kui asendada pealkirjas vaid paar sõna? „Riigikogu puhvetis õlled keresse ja tagasi saali homoseksi kehtestama: oravad teevad Eestis, mida ise tahavad.“

Tartu Postimees kirjutab: „Annelinnas aadressil Anne 57 asuva Saare Maxima juures on võimu haaranud joodikute punt, kes ei löö risti ette peaaegu mitte millegi ees.“

Kohendame: „Toompeal aadressil Rahukohtu 3 asuva Stenbocki maja juures on võimu haaranud pervertide punt, kes ei löö risti ette peaaegu mitte millegi ees.“

Leht kirjutab: „Kui pehmelt öeldes värvikal seltskonnal alkohol otsa saab, minnakse joonelt poodi ja varastatakse keelekastet juurde. Ja pidu võibki edasi minna! Kohalikke korralikke elanikke häirib aga ennekõike tõsiasi, et otse alaliste pummeldajate meeliskogunemispaiga kõrval asub laste mänguväljak.“

Kui jälle lugeda seda Aisopose nipiga, siis on küll nähtud-kuuldud, kuidas kuluhüvitiste eest (ehk varastades) võetakse isegi rohkem, kui keelekastet – lisaks šampusele ja veinidele veel ka majoneesi, salateid, bensiini, korteriüüri, linnamaastureid lellepoegadele jne. Nii et Tartus kõik on täpselt nii, kui peab! Sest kala mädaneb oravapeast!

Aga head „kohalikud korralikud elanikud“, miks teid siis häirib see, et kaagid näitavad lastele mänguväljakul võigast eeskuju? Varsti tulevad teie lapsukeste juurde lasteaedadesse lisaks tädidele, kes nõuavad lauluga poistelt nokunäitamist, veel ka pildistajatest onud ja ka pedagoogid, kes hakkavad lastele õpetama anaalseksi aluseid ja õpetama eneserahuldamist. Nagu ütles ühel esinemisel haridusminister, seda nõuab nüüd seadus ja nii saabki olema.

Mida te siis tõstate kisa mingisuguste joodikute pärast, kes lähevad seksimiseks vähemalt põõsastesse? Te ju ise valisite võimu sisse isikuid, kes on seda ülekantud tähenduses juba teinud, sealjuures end võsasse peitmata.

Mida te, Tartu elanikud, üldse kobisete? Tartu on muudetud teie enda valitud volinike loal Eesti homopealinnaks 2024, teil toimuvad avalikud praidid, kus näidatakse lastele, kui vahva see on, kui üks mees teist tagant trukib.

Miks teile siis need joodikud bush’is nii hinge lähevad, kui teil on omaenda lastest nii poogen?

+ + + + + + +

Venemaa on terroristlik riik, mis teostab verist agressiooni Ukraina vastu. Venelased aga elavad tavapärast elu – ülbavad ja poodlevad Euroopa kuurortidel, saavad Eesti viisasid, teevad Läänega äri ja vilistavad sanktsioonidele. Venemaal toimub meeletul hulgal festivale ja muud meelelahutust.

On täiesti vastuvõetamatu, et seal ollakse niivõrd sallimatud seksuaalvähemuste suhtes! Leningradi oblasti juurdluskomitee võttis ette Lužski rajooni Leningradi blokaadile pühendatud muuseumi direktori, sest 11-aastane poisike kaebas mehe peale, et too teda ahistas.

Direktor selgitas, et märkas otse tänaval käsikiimlusega tegelenud poisikest ja kutsus last oma autosse, et too saaks jätkata seda tegevust mugavamates tingimustes. Nüüd mees väidab, et kahetseb, et aitas last. Ja lubab enam mitte tulla tänamatutele inimestele appi.

Politseijaoskonda öösel saabunud poisikese vanemad olid 47news.ru väitel kohutavalt raevunud.

Hea, et meil Eestis ei kohta sellist keskaegset barbaarsust, nagu Venemaal. Õudne mõelda, mida need metslased oleksid seal teinud meie hea lastesõbraliku Marko Mihkelsoniga.

+ + + + + + +

Laste ja noorte tantsu- ja laulupidu hakkab lõppema, vihma kallab, aga lapsed on tublid. Tänane rongkäik oli üks ilusaimaid sündmusi Eesti lähiajaloos, meil on head, targad ja sõbralikud noored. Maailma kõige kallimad ja vahvamad.

Korraldajad on tasemel ja muretsesid selle eest, et lastel oleks ka piisavalt söögipoolist. Selle tõestuseks on Õhtulehes avaldatud lugu „Laulupeolised nälga ei jää: nahka pannakse 162 000 portsjonit suppi, 145 700 viilu saia-leiba ja 131 000 jäätist“.

Kõik on tore, aga vaadake, lugupeetavad õhtulehelased: „nahka pannakse“ võib-olla sakummi teie toimetuse pidudel, (laulu)lapsed aga ei pista nahka ega õgi, nad söövad. Sõnal „nahka“ on olemas teatud negatiivne ja ka zooloogiline varjund. EKSS toob näiteid:

„Lammas paneb talve jooksul kaks koormat heinu nahka. Hunt on lamba maha murdnud ja nahka õginud. Näljaga lähevad koeral silgupeadki nahka.“

Ka söömisega mitteseotud juhtudel:

„Anna mõis kätte, joob mõisagi nahka. Viin on su elu nahka pannud. Ise oled oma elu nahka pannud. Vanavanemad olid lapse liigse hellitamisega nahka pannud. Tuju rikkusid ära, laupäevaõhtu panid nahka. Pori ja vihm panevad rõivad, kingad nahka. Niimoodi läheb elu, tervis nahka. Eksam läks nahka, läbi kukkusin. Tore poiss oli, aga läks viina, naiste nahka. Poja koolitamise nahka läks terve talu. Pool tööpäeva läheb paberimäärimise nahka. Saju nahka tööpäev nurjus.“

Õnneks ei nurjunud tänane laulupidu saju nahka, aga ka bulvarileht võiks lastest ja nende peost rääkides valida sobivamaid sõnu. Neid ju on, eesti keel ei ole nii vaene, nagu teie kõmustaarikeste ahtake sõnavara.

Kus leidus nüüd ütleja, eks?

Ivan Makarov

P.S. Lugeja E.H. kirjutab:

Lp.Ivan, kuulasin täna roolis olles juhuslikult kella 10:00 ERR-i uudiseid.

Uudistesaade hakkas lõppema, kuid meie, eestlaste, jaoks põhisündmusest, laste-noorte laulupeost, mitte sõnagi. Selle asemel leierdati pea veerandi jagu uudistest “uudist” selle kohta, et Tallinnas avatakse suitsukonide korjamise punkte jms. Kujutage ette – see oli põhiuudis! Enne saate lõppu mainiti ka laulu-tantsupidu, kuid vaid Tallinna liikluse muutmise kontekstis seoses laulupeo rongkäigu ja peo lõppemisega.

Krt, millal pannakse kinni see punker, mis nimetab ennast ERR-ks, ning tema ninamees pokri pistetakse?  Eestlaste suurim sündmus on nende jaoks suitsukonide korjamine ja ümbertöötlemine!

Eestlasi on järjekordselt solvatud meie “enda” ringhäälingu poolt.