Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Võimupoliitikud tõestasid laulu- ja tantsupeol oma küünilisust ja silmakirjalikkust

-
03.07.2023
Kaja Kallas ja Alar Karis
© UU

Eesti võimupoliitika muutub üha amoraalsemaks ja ebaeetilisemaks ning see väljendub “pumba juures olijate” küünilistes esinemistes oluliste sündmuste ajal.

Nii peaministri kui presidendi suust kõlas laulupeol väide, et eesti noored olevat väga-väga heades kätes. President Karis kuulutas seejuures pisut enne suurt pidu välja Kaja Kallase valitsuse algatatud seaduse, millega lastega peredelt võeti raha vähemaks.

Selles lauljate ja tantsijate massis oli suur hulk lapsi, kes on pärit peredest, kellelt see raha ära korjatakse. Kas võimutegelinskitel tõesti pole häbi vaadata otsa lastele, kelle peredele nad just näkku sülitasid ja veel rääkida, et nad on mingites “kindlates kätes”?

Kaja Kallase valitsedes on eestlaste sündivus langenud iseseisvusajaloo madalaimale tasemele, kuid praegune vasakäärmuslik valitsus võtab just paljulapselistelt raha ära ning korraldab seadusandlust ümber nii, et ühiskonnas tõstetakse pjedestaalile just need, kes lapsi ei saagi. Reformierakonna, Eesti 200 ja sotside poliitika tähendab sündide vähenemist, eluandvate perede lammutamist, eestlaste arvu vähenemist…

Peaministri ja presidendi esinemised noorte ees on seetõttu eriti küünilised – just nende endi poliitika tagajärg ongi see, et üha vähem tuleb lapsi, üha vähem tuleb noori, kes laulu- ja tantsupeol esineksid, üha vähem lisandub noori, kes Eesti elu enda kätesse võtaksid, üha vähem on täiskasvanuks saamas neid, kes riiki juhtima hakkaksid…

Kaja Kallase jutud noortele nende tulevikurollist on hundijutud – just tema enda poliitika tõttu pole järgmistes põlvkondades piisavalt noori, kes Eesti elu edasi viiks, ja neilgi noortel, kes veel ellu astuvad, pole enam vendi ja õdesid, sageli ka ema, sest on kaks isa… peaminister hävitab noorte tuleviku ja samas ise veel ergutab neid tulevikule mõtlema.

Praeguste tendentsidega pole ka vasakpoolsetel varsti enam ei noori kliimavõitlejaid, antifasid, radikaalfeministe, lesbisid ja geisid, sest ega neidki juurde sünni – just vastupidi, kõik need eelnimetatud ongi ägedaimad lastevastased. Sisserändavad venelased, ukrainlased, neegrid ja araablased ei ole ilmselt huvitatud sellisest tulevikust, mida pakub neil võimul olev äärmuskoalitsioon.

Laulu- ja tantsupeol aga irvitasid võimupoliitikud laste ja noorte üle, kellelt nad ise seadustega just tuleviku röövivad.

Uued Uudised