Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Miks Wagneri värbamispunktid läbi helistanud Delfi upitab Eestisse põgenikuna imbunud maruputinlast? Keegi Zimelzon eesti riigile: “Lasete kõik soovijad Eestisse. Punkt!” Mihheil Saakašvili näeb välja nagu reformierakondlastele kuuluva hoolduskodu elav luukere

-
04.07.2023

Täna hommikul lajatas delfistatud „Eesti naine“ lugejaid järjekordse looga, kus ei ole eesti naist ja kõik muu on ka võlts.

„Vene armee seadis maikuule konkreetse eesmärgi: hävitada Kiiev, kurnata vaimselt Kiievi elanikke, kurnata meid murdumiseni. Kahekümne päeva jooksul on toimunud üksteist suurrünnakut. Mõned vähem kui päevase vahega,“ kirjutab keegi Anne Bõkova.

Et mitte kasutada enam sõna „keegi“, vaatasin värske loo all asetsevat Bõkova lugude nimekirja. Produktiivne autor!

Nimi tundus tuttav. Urgitsesin oma mobiili postis ja leidsin kirja, mille saatis mulle üks tuntud liberaalne eesti ajakirjanik, kelle sõna on täiesti vaba, kui seda lausuda hästi kaitstud eravahendi kaudu vanale konservatiivist sõbrale, kes lausujat ei reeda ja maha ei müü.

No nii: tuleb välja, et Delfi propageerib mitte üksnes „Kremli jutupunkte“ levitanud, vaid ka aktiivselt Ukraina riiki õõnestanud putinisti. Miks te seda teete, sõbrad? Miks te teete seda, Kaja Kallase valitsus? Millega te üldse tegelete, KaPo?

Kas meie eriteenistused Mirotvoretsi leheküljega ei tutvugi? See on ju nende otsene kohustus tingimustes, kui Eestisse on tulnud kümned tuhanded inimesed transiidiga läbi Venemaa.

Быкова Аннэ Игоревна – Центр «Миротворець» (myrotvorets.center)

„Bykova Anne Igorevna, Golembiovskaya Anne Igorevna. Ukrainavastane propagandist. Palju aastaid kestnud teadlik osalemine humanitaaragressiooni aktides Ukraina vastu, koostöö agressorriigi organisatsioonidega. Agressorriigi ja terroririigi Venemaa eriteenistuste agent või kaastöötaja,“ kirjutab Mirotvorets.

Keda meie riik siis võõrustab, toidab ja propageerib? Miks te töötate oma riiki kaitsvale Võlodõmõr Zelenskile vastu, Kaja Kallas? Teie antud raha on siin mängus. Äkki kutsute siia ka Janukovitšit – miks mitte vene Delfi peatoimetajaks, sest praegune Tšeljabinski kommuun hakkab ennast juba ammendama?

Selliseid „põgenikke Bykoveid“ on nüüd terve Eesti täis. Putinlased saavad abi, toetusi ja taovad ennast vastu rinda: meie oleme ka ukraina põgenikud, õnnetud venelaste terrori ohvrid. Tegelikult on sellised hundid lambanahas „vene maailma“ diversandid, Eestis loodav „kuues kolonn“.

See nende Bõkova ja meie täiesti süütu Lehtme on paras saapapaar. Ühed kirsad mõlemad. Mõlemaid kaitstakse praeguse võimu poolt. Kuidas seda siis nimetada – ukrainavastane putinlane ajab Eestis Ukraina asja ja Eesti 200 üks põhilisi hääletoojaid “ei ole süüdi” eesti rahvalt ukraina laste aitamiseks kogutud raha kõrvalekantimiseks? Kas meil ei olegi siis seaduslikke mehhanisme, et vahetevahelgi saaksid jokkarid karistatud?

+ + + + + + +

Aga Venemaaga seotud organisatsioonide ninamehed lähevadki aina jultunumaks. Nüüd ka Eesti piiril.

Vene Delfi avaldas loo „Eesti riigi põhivaenlased on ukraina põgenikud? Vabatahtlik arvab, et piirivalvurid Narvas arvavad just nii“.

„Rubikuse“ (https://helpua.rubikus.de/en) nimelise Venemaaga tihedalt seotud organisatsiooni aktivist Anna Zimelzon nõuab, et eestlased laseksid üle oma piiri sisse kõiki ja tausta kontrollimata – olgu need sisserändajad tulnud Venemaalt, Donbassist, Krimmist:

„Ma ei taha sõimata eesti riiki, riik püüab aidata… Aga ei ole vaja otsida põhjusi, et mitte lasta inimesi sisse. See on inimõiguste rikkumine. Palju võib nendelt pärida sõja ja Putini kohta? Peab toimima süütuse presumptsioon. Inimene ukraina passiga on sõjapõgenik. Punkt.“

Kuulsite, eesti piirivalvurid, eesti riik, eesti rahvas? Zimelzon ütles teile vene Delfis: „Punkt!“.

+ + + + + + +

Delfi vahendab masendavat pilti ja uudist: Gruusia endist presidenti Mihheil Saakašvilit näidati esimest korda üle pika aja televisioonis ja vaatepilt oli kohutav. Alles on jäänud vaid luu ja nahk:

„55-aastane Saakašvili oli eile videoühenduse kaudu kohtus esinedes vaevalt äratuntav ja nägi välja iseenda varjuna, vahendab Guardian. See pani Ukrainat, mille kodanik Saakašvili on, välja kutsuma Gruusia suursaadiku. Aastatel 2004-2013 Gruusia president olnud Saakašvili vangistati pärast eksiilist kodumaale naasmist süüdistuste alusel, mida inimõiguslased peavad poliitiliselt motiveerituiks. Arstid on öelnud, et Saakašvili on surmaohus vanglas saadud tervisehädade tõttu, aga Gruusia võimude sõnul saab ta asjakohast ravi. Ametiseisundi kuritarvitamise kohtuprotsessil esinenud Saakašvili tõstis üles särgi ning näitas naha alt paistvaid ribisid ja õõnsaks jäänud kõhtu. „Täiesti süütut meest hoitakse vahi all,“ ütles Saakašvili. „Ma ei pannud toime ühtki kuritegu.““

Kohutav, mida võib teha oma rahva patrioodiga Venemaale pugev Gruusia võim. Tuleb kohe meelde reformierakondlike hoolduskodude üks ohver, kellest jäi samuti alles ainult luu ja nahk. Reformierakond on Eesti suurim venestaja ja ujutas meie peavoolumeedia üle Venemaalt tulnud umbkeelsete endiste (?) Kremli propagandistidega.

Vahel jääb mulje, et meie valitsus koosnebki Bõkovitest ja Zimelzonidest.

Ivan Makarov