Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sünnipank versus homopank

-
06.07.2023
Praegu vajavad kõige suuremat tuge lastega pered.
© UU

Jättes kõrvale Parvel Pruunsilla isiku ja tema tehtud annetused kolmele opositsioonierakonnale, on huvitav vaadata, kuidas üks pank toetab sünde, teine aga kuivanud oksi elupuul. Jutt on Bigbankist ja Swedbankist.

Bigbanki suuromanik Parvel Pruunsild annetas kolmele opositsioonierakonnale kokku miljon eurot, millega ta tahab tunnustada nende arusaamist sündimuse tähtsusest Eestis, mida ta peab riigi ja rahva tulevikku silmas pidades kõige otsustavamaks teemaks, kirjutab Postimees.

Olukorras, kus Reformierakond, Eesti 200 ja sotsid võtsid suurtelt peredelt raha ära ja tõstsid pjedestaalile viljatud homod, on sünnipoliitika toetamine igati tervitatav, sest vähemalt EKRE on lubanud võimule saades kõik valetajate koalitsiooni kuritegelikud otsused tagasi pöörata ning taastada toetav suhtumine eestlaste arvu kasvule ja paljulapselisusele.

Bigbank on varemgi positiivselt silma paistnud – kui Aadu Luukase Fond eraldas kodanikuühiskonna preemia sihtasutusele Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks, küsis Swedbank paari geisäutsu tõttu fondile annetatud raha tagasi. Tollal oli just Bigbank see, kes puudu jääva vahe rahaliselt kompenseeris. Bigbank toetab ELU ja sünde, mille eest kiitus talle.

Swedbank oli hiljutisel homokuul koos Teliaga homoürituste suurtoetaja, pälvides nii konservatiivsete inimeste hukkamõistu. See pank on nüüd saanud nimetuse Homopank ja paljud mõtlevad suhete katkestamisele geiagenda edastajaga. Seega on homopank ühes mestis homoseaduse läbisurujatega.

Üks pank toetab elu, teine tühjust. Vähemalt teab Bigbank, et sündide kasv tähendab ka rohkem kliente tulevikus, rohkem töökäsi, rohkem raha liikumist. Swedbank kustub koos viljatusega.

Uued Uudised