Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rootsi korraldab “homovisiooni” oma islamipealinnas

-
07.07.2023
“Homovisioon” tänavu Liverpoolis.
© Scanpix

Rootsi korraldab järgmisel aastal Eurovisiooni lauluvõistluse Malmös, teatati reedel Eurovisiooni Twitteri kontol. See võib riigi jaoks pisut “valusaks” kujuneda.

Eurovisiooni kutsutakse juba mõnda aega “homovisiooniks”, sest algsest lauluvõistlusest on see kujunenud hoopiski seksuaalvähemuste paraadiks, kus päris muusikaga on vähe tegemist, edu tagab habe naisel või läbitud soovahetusoperatsioon.

Malmö aga on Rootsi jaoks kujunenud kultuurikonfliktide paigaks. Veerand linna elanikkonnast on sündinud väljaspool Rootsit ja eriti suur kogukond on seal moslemeid. Malmös on ka sarnaselt kogu Rootsile palju sisserändetaustaga kuritegevust, sealhulgas tulistamisi ja plahvatusi, moslemikvartalid on ka politseile no-go-tsooniks. Etnilised rootslased rändavad Malmöst minema.

Rootsit ootab ees väljakutse, teha “homovisioon” oma karvaste ja sulelistega linnas, kus liberaalsete “uusväärtuste” kõrval on tugevad “šariaadiväärtused”, mis lubavad homosid katustelt alla loopida, nagu tegi Islamiriik Mosulis.

Kunagi soovisid Venemaa Arhangelski linna geiaktivistid korraldada oma homoparaadi ning linnavalitsus andis loa õhudessantväelaste päevaks. Võib vaid ette kujutada, kuidas sellised üritused kokku sobivad. Nii ka Malmös.

Uued Uudised