Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Loobudes lastest, loobub liberaalne ühiskond tulevikust

-
07.07.2023
Tulevaste väheste laste mure.
© UU

Reformierakond, sotsid ja Eesti 200 andsid hiljuti rohelise tee homoseksualismile ning võtsid raha ära suurperedelt, pannes nii aluse lapsevaenulikule ühiskonnale. See aga maksab valusalt kätte.

Rohkem kui poolesaja aasta eest otsustas ka Hiina, et edaspidi tohib peres olla ainult üks laps. Kuna võimul on seal kommunistid, siis lasid nad kõrvust mööda hoiatuse, et kunagi tuleb väikesel hulgal noortel ülal pidada suurt hulka eakamaid. Nüüd lubatakse Hiinas juba kahte last, sest töökäsi on vaja.

Eestis tegi valetajate koalitsioon just saatuslikud otsused. Esiteks tõsteti pjedestaalile elupuu kuivanud oks, homoseksualism, mis lapsi siiski juurde ei too, need ostetakse samasoolistesse paaridesse heterotelt. Teiseks, niigi tahavad noored pered vähe lapsi, ühe, paremal juhul kaks, mis tähendab laste arvu järsku langust. Lisaks on ühiskond küllastunud karjäärinaistest, kes lapsi ei soovi, lesbidest, kliimavõitlejatest, kellele lapsed on kliimatapjad, mehi vihkavatest feministidest, kellele pere on hullem asi elus jne….

Kõik see kokku tähendab, et lapsi sünnib aina vähem, kõik need lastetud aga vananevad ja tahavad peagi vanaduspuhkust nautida, aga kuna nad ise järglastest loobusid, siis pole kedagi, kes neile pensioni teeniks. Migrantidele väga loota ei maksa – Saksamaa hakkas juba 50 aastat tagasi türklasi sisse vedama ja on nüüdseks sinna lubanud praktiliselt kogu Kolmanda maailma, aga rahvastik ikkagi vananeb.

Eesti läks just Kaja Kallase rumalal juhtimisel seda teed, kus laste saamine on igati ebasoovitatav ja ühiskonnavaenulik tegu. Me saame lähiaastatel juurde sadu uhkeid karjäärinaisi, kes teatavad, et nende keha on nende otsus, ja kes lähevad vanadusele vastu üksi, et siis elusügises lõpetada “rosimannuste” südametusekodudes, kuhu keegi neile külla ei tule. Üksi jäävad ka mehed, aga nemad lahkuvad üldjuhul varem.

Ühiskond aga ei teadvusta endale, et kui täna sünnib lapsi poole vähem, siis 20 aasta pärast on poole vähem ka noori, kes ülikooli ja seejärel firmade uksest sisse astuvad, et väärtusi luua. Kui keegi loodab migrantidele, siis mõelgu Keskerakonnale, kust just praegu eestikeelne tiib välja tõrjutakse – tuhanded pidevalt töökätena saabuvad migrandid tähendavadki seda, et paarikümne aasta pärast on siin teine maailm. Tallinnas on see venekeelne maailm, mis tähendab, et me elaks justkui Peterburis või Moskvas. Kas tulevikus vene linnas elamine on tõesti mõne eestlase soov?

Igasuguste kliimavõitluste, võimupoliitikute pere- ja lastevastasuse, kaasaegsete “uusväärtuste” nagu homoseksualism ja marufeminism, tõttu loobub Eesti eesti peredest ja lastest, mõistes meid endid üksikindiviididena üksildusse vanaduspõlves ning hääbumisse rahvana. Kõike seda juhivad Reformierakond, Eesti 200 ja sotsid. Eestis loovad nad ühiskonda, kus vähesedki lapsed ei saa teadma, kes on ema, õed ja vennad.

Uued Uudised