Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Miks feministid Koraani ei põleta ja seda peavad nende eest tegema “paremäärmuslased”?

-
07.07.2023
Rasmus Paludani asemel peaks Koraani põletama mõni Signe Riisalo või Liisa Pakosta moodi äärmusfeminist, aga nood eelistavad hambaid oma meeste kallal teritada.
© Scanpix

Koraani põletamine Rootsis ajab islamimaailma vihale, aga läänemaailmas kiputakse seda seostama nn paremäärmuslusega – kuigi liberaalidel ja vasakpoolsetel oleks lõkke süütamiseks rohkem põhjust.

On ju liberaalide loosungiks “Vabadus, vendlus, võrdsus” ja nende juurest on võrsunud ka naisõiguslus läänelikus mõistes. Islam, kelle pühaks raamatuks Koraan on, aga peab naisi alamateks olenditeks.

Nii mõnedki viitavad sellele, nagu tõlgendataks Koraani valesti, aga fakt on see, et kõigis islamimaades, ka ilmalikes, on naised suuremal või vähemal määral allasurutud olukorras. Afganistanis, kus võimul on islamistlik Taliban, aga on naised lausa orja seisundisse viidud, raske on nende olukord ka naabruses asuvas Iraanis ja mujalgi.

Radikaalfeministid väidavad ennast naiste õiguste eest seisvat, kuid mosleminaisi ei kaitse nad isegi mitte liberaalses Euroopas – sealsetes suurtes moslemikogukondades käivad nood sageli burkades, nende suguelundeid moonutatakse ja nad ei tohi abielluda mittemoslemitega.

Seega peaks Koraani protestiks naiste õigusetuse vastu põletama just marufeministid, kes on selleks piisavalt sõjakad ja neid toetav liberaalne ideoloogia on alguse saanud giljotiinide vereojadest, aga nemad eelistavad tegeleda oma “toksiliselt maskuliinsete” euroopa meestega, keda on lihtsam kontsa alla suruda kui habetunud pühasõdalast, kes hakkab kindlasti vastu.

Liberaalne Euroopa on viskunud pigem islamismi kaitsele, seadused näevad “islamofoobia” eest näiteks Suurbritannias ette rangeid karistusi. Nii on liberaalid reetnud vabaduse ja naisõigusluse ideed, aidates pigem islamil naisi alandada. Aga nad aitavad ju ka massimigratsiooniga inimkaubanduse kukruid kuritegeliku rahaga täita ning migrante kehvakeste alustega uputada. Pseudoliberaalid karjuvad ilusaid loosungeid, aidates ise kuritegudele kaasa.

Koraani põletamine protestina ongi samm, mis peab näitama, et euroopaliku ruumis on tõelised väärtused ikkagi vägagi erinevad neist, mida propageerib poliitiline islam. Kahjuks on Euroopasse tekkinud tugevad islamikogukonnad, kes elavad juba oma põhimõtete järgi ning suruvad islamit (mida sageli peetakse juba mitte pelgalt religiooniks, vaid lausa elulaadiks) peale krisliku taustaga Euroopale, tekitades nii kultuurikonflikti, mis massimigratsiooniga vaid süveneb, mida näitasid ka migrantide äsjased rahutused Prantsusmaal.

Õnneks pole Rootsi veel nii alla käinud, et Koraani põletamist protestina keelata, järgides nii Charlie Hebdo võitluste vaimu – islamistide rünnaku ohvriks langenud toimetus leidis, et prohvet Muhamedi pilapildid käivad sõnavabaduse alla.

Viimased uudised väidavad, et Pakistanis avaldasid tuhanded inimesed reedel meelt koraanipõletamise vastu Rootsis. Sotsiaalmeedias öeldakse selle kohta: püsigu need moslemid Pakistanis ja ärgu ronigu Rootsi, siis ei põletata seal ka ühtegi Koraani.

Lõpetuseks lugejakiri.

Rootsi lubab araablased oma riiki: ärgu siis kurtku, et Göteborg või Malmö on pärast nagu Damaskus või Beirut.

Prantslased lubavad aafriklased oma riiki: ärgu siis imestagu, et Pariis on muutunud Lagoseks.

Reformierakond lubab venelased ja ukrainlased meie riiki: ärgem siis imestagem, kui Kõlvarti-Tallinn on peagi nagu Moskva või Harkiv.

Ainult et mis ajast eestlased Venemaal ja Ukrainas elada tahavad?

Uued Uudised