Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Riiklik võim muutub Toomile ja Kõlvartile üha kättesaadavamaks

-
08.07.2023
Kremli propaganda otse tänaval.
© UU

Pole teada, kas Reformierakonna poolt massiliselt venestatavas Eestis on kapol üldse pilti sellest, kui laialdane on siin Venemaa mõju, kuid tundub, et lisaks varjatud mõjule tugevneb ka Kremli poliitiline mõjuvõim.

Europarlamendi saadik Yana Toom väisas hiljuti Venemaad, kus kohtus Eestist välja saadetud kremlimeelse aktivisti Zoja Paljamariga, vahendab Rus.Postimees. Juuni alguses tühistas politsei- ja piirivalveamet kaitsepolitsei ettepanekul kremlimeelse tegevusega julgeolekuorganite tähelepanu pälvinud Zoja Paljamari elamisloa ja keelas naisel kümneks aastaks Schengeni tsooni siseneda.

Keskerakonna aseesimees Toom tegutseb täiesti avalikult Eesti riigi vastu, aga teda ei puutu mitte keegi – riigi hambad hammustavad ainult Paljamari, päris mõjuagendid tegutsevad edasi.

Keskerakonnas tugevneb vene tiib, keda ei saa küll Putini-meelseteks pidada, kuid kindlasti saab venemeelseteks nimetada. Ehk siis kui need jõud poliitilise võimu saavad (mis neil Tallinnas juba on), siis tugevneb kõik venelaslik, mis tähendab eesti keele ja meele taandumist. Pangem tähele, kriis Keskerakonnas sai alguse rahast, mis annetati eestlaste sündivuse kasvu toetamiseks.

Nii lubab Mihhail Kõlvart kandideerida Keskerakonna etteotsa, samas kui eesti tiib paneb välja äärmiselt nõrga Tanel Kiige. Tundub, et Keskerakonda võetakse Lasnamäe osakonna poolt üle.

Reformierakond viib läbi Eesti muutmist venekeelseks slaavi riigiks ja Toomi-Kõlvarti võimuhaaramine on loogiline jätk sellele, et see slaavi riik saab venemeelsed võimud. Siinkohal on oravapartei küll “kasulik idioot”, kelle kätega pääseb vene keel ja meel võimule ning saab ka oma valijaskonna.

Kõik see meenutab Londonit, kus on võimul pakistanlane Sadiq Khan ning seetõttu muutub linn üha migrandikesksemaks ja saab üha uusi mošeesid. Tallinnas aga tähendab see muutumist suureks Maximaks, kuhu eesti keele asja pole.

Uued Uudised