Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kabjaline on teenrid leidnud Soodoma ja Gomorra toetajates

-
09.07.2023
Justkui põrguline ise oleks välja ilmunud…
© Scanpix

Kuna praegu toimub Eestis uusmarksistlik revolutsioon, mis on eesmärgiks võtnud traditsioonilised väärtused hävitada, siis puudutavad religiooni ja kirikuga seonduvad küsimused ka usukaugeid inimesi, sest rünnakud kiriku vastu on suuresti rünnakud ühiskonna alustalade vastu.

Luterlikus kirikus on märgatav lõhe, mille on tekitanud nn puna- ja geipastorid ehk renegaadid, kes soovivad seadustada Soodoma ja Gomorra. Üks nende silmapaistvamaid esindajaid on geipastor Annika Laats, kes esineb armastuse sõnumiga, kuid kohe kindlasti ei esinda see tegelikku kristluse sõnumit.

Jeesus Kristus on päris mitme evangeeliumi kaudu hoiatanud, et viimsepäeva ja sealt edasi jumalariigi saabumise eel hakkavad paljud esinema tema nimel, aga need pole tema saadetud. Piiblis on see täpselt kirjas, näiteks Luuka evangeeliumis 21:8: “Jeesus aga ütles: “Vaadake, et teid ei eksitataks! Sest paljud tulevad minu nime all, öeldes: ‘Minap see olen!’ ja ‘Aeg on lähedal!’ Ärge kõndige nende järel!” Või Matteuse evangeelium: “Hoiduge valeprohvetite eest, kes tulevad teie juurde lambanahas, seestpidi aga on kiskjad hundid!”

Kui lähtuda Piiblist, siis ongi käes ajad, mil Annika Laatsi sugused on välja ilmunud sõnumiga, mis pole kunagi olnud kristluse sõnum – pealtnäha õige, armastusele kutsuv, aga mõeldud selleks, et külvata kirikus lahkhelisid ja lõhesid. Ilmselgelt on see sõnum pärit hoopis kelleltki teiselt, kes Piibli kohaselt käib lõukoerana ringi ja eksitab inimesi, sest tal on veel natuke aega.

Vaimulik Veiko Vihuri hoiatas enne valimisi, et need, kes valivad Reformierakonna, Eesti 200 ja sotsid, teevad suure patu – ning tagajärg ongi homoseaduse ja vihakõneseaduse kaudu käes. Saatana olemasolusse võib uskuda või mitte, aga kui ta siiski peaks olemas olema, on tema teenriteks nii praegune võimukoalitsioon kui ka kirikut lõhestavad geipastorid.

See, kui kõik kõigiga paarituvad, on kindlasti Luciferi väärt algatus.

Uued Uudised